Iubitul unei ispite de la “Insula Iubirii”, Aaron Armstrong, găsit fără suflare în casă. Tragedia vine la nicio lună de când Sophie Gradon a murit subit

Publicat: 11/07/2018 | 10:43

Este doliu în familia numeroasă de la “Love Island (n.r.: Insula Iubirii)”. Partenerul ispitei Sophie Gradon, care a murit subit în urmă cu aproape trei săptămâni, a fost găsit fără puls în propria casă. Un purtător de cuvânt al Poliției din Northumbria a confirmat pentru jurnaliștii de la E! News că a fost primit un raport de la medicii care au sosit la casa lui Aaron Armstrong.

În vârstă de 25 de ani, iubitul regretatei ispite Sophie Gradon a fost găsit mort în reședința pe care o deține în orășelul Bebside, Blyth, potrivit sursei citată mai sus. Deocamdată, nu există nicio suspiciune de crimă, iar rezultatul autopsiei va scoate la iveală cauza morții, respectiv dacă a decedat din motive medicale sau s-a sinucis. În urmă cu patru ani, Aaron Armstrong a încercat să își ia viața, potrivit publicației The Sun, care a făcut public și un mesaj teribil scris de tânăr.

“Va fi pregătit un raport pentru medicul legist”, a mai spus același purtător de cuvânt al Poliției.

Mesaje sfâșietoare în memoria iubitului ispiteei Sophie Gradon

La scurt timp după aflarea tristei vești, mai mulți membrii ai emisiunii “Love Island” au scris pe rețelele de socializare mesaje emoționante.

Fosta vedetă de la “Love Island” Katie Salmon a scris pe contul ei de Twitter: “Aaron. Sper că te-ai reunit cu iubirea ta, Sophie. Și cred sincer că zburați sus împreună. Mă gândesc la familia și prietenii lui”.

Rykard Jenkins a scris: “Sunt atât de trist să aflu de moartea lui Aaron. Fie ca amândoi să vă odihniți în paradis”.

Pe 20 iunie, Sophie Gradon a fost găsită moartă într-o casă aflată în Medburn din orășelul Ponteland. La scurt timp de la moartea fostei ispite de la “Love Island”, iubitul ei a postat un mesaj plin de iubire și tristețe pe o rețea de socializare.

“Nu voi uita niciodată acel zâmbet. Te iubesc atât de mult, iubito. Ești lumea mea mereu și pentru totdeauna”, a scris Aaron Armstrong pe pagina lui de Facebook.

Aaron Armstrong, mesaj emoționant postat cu câteva zile înainte să fie găsit mort în casă

În urmă cu șase zile, a avut loc o ceremonie privată în memoria fostei ispite de la “Love Island”. Iar pe 3 iulie, cu o săptămână înainte să fie găsit fără suflare, Aaron Armstrong a scris pe pagina lui de Facebook un mesaj emoționant pentru iubita sa: “Mă pun în pat și pot să simt mirosul lui Sophie pe partea pe care stătea ea. (…). Te iubesc atât de mult, Sophie și voi continua să lupt pentru tine ❤️❤️❤️❤️❤️❤️”.

Citește și...