IULIA VÂNTUR a dat lovitura în INDIA! Au apărut imaginile oficiale

Publicat: 01/06/2017 | 16:55
IULIA VÂNTUR a dat lovitura în INDIA! Au apărut imaginile oficiale

Ceea ce a început iniţial ca o perioadă mai lungă petrecută în ţara care îi este extrem dragă, India, pare tot mai mult să se transforme într-o schimbare radicală pentru Iulia Vântur. Nu doar că s-a stabilit acolo de luni bune, dar a mai şi renunţat la postul de prezentatoare a emisiunii "Ferma Vedetelor" pentru a-şi porni o carieră muzicală.

În urmă cu puţin timp, s-a lansat şi primul videoclip al Iuliei Vântur, creat pentru melodia „Every Night & Day Video”, o colaborare de succes între Iulia şi unul dintre cei mai iubiţi cântăreţi indieni, Himesh Reshammiya. Cu toate că este fericită în ţara ei adoptivă, Iulia are totuşi şi un mare dor în suflet, cel de părinţii ei: “Îmi lipsesc enorm atunci când sunt plecată în India. Îmi este foarte dor de părinţii mei. Este foarte greu în străinătate. Îţi lipseşte mediul, locurile cu care te-ai obişnuit”, a spus Iulia Vântur.

Vedeta a vorbit şi despre posibilitatea de a se stabili în India. “Dar oamenii din India sunt foarte calzi şi primitori. Locuiesc într-un bloc în Mumbai. Nu ştiu dacă mă voi stabili în India. O să vedem ce ne rezervă viaţa mai departe. Noi putem să ne facem foarte multe planuri, dar nu ştiu dacă le vom duce la îndeplinire”, a spus Iulia Vântur.

Citește și...