Iulia Vântur a vorbit despre relaţia cu Salman Khan: „Este o onoare să fiu…”

Publicat: 18/01/2018 | 15:30

Iulia Vântur a vorbit despre relaţia ei cu Salman Khan. Vedeta, care tocmai şi-a lansat primul videoclip, în colaborare cu un celebru cântăreţ indian, a susţinut că cele mai multe lucruri care se scriu despre ea şi Salman Khan nu sunt adevărate.

„Este o onoare să fiu fiu prietena lui, nu mă deranjează (n.r.- ce se scrie). Dar lucrez, ceea ce este un lucru bun. Când am venit în India, nu aveam planuri de a lucra, s-a întâmplat. A început cu cântecul O Teri cu Himesh Reshammiya. A fost o experienţă frumoasă, apoi lucrurile au început să se întâmple. Nu ştiu cât de departe va merge acest lucru”, a declarat Iulia Vântur pentru presa din India.

„Ştiu zvonurile, dar cele mai multe nu sunt adevărate. Nu pot să îi opresc pe oameni să împrăştie poveşti. Am mult respect pentru Salman. În acelaşi timp, nu am nicio idee încotro mă duce viaţa. În urmă cu trei ani îmi făceam planuri şi eram întru totul responsabilă, dar nu tot s-a întâmplat aşa cum mă aşteptam eu. Nu totul este voinţa noastră. Ceea ce se întâmplă este menit să se întâmple”, a spus Iulia Vântur despre relaţia cu Salman Khan.

Iulia Vântur locuieşte de câţiva ani în India. Presa din India a scris în nenumărate rânduri că Iulia Vântur se iubeşte cu Salman Khan, însă ea nu a confirmat niciodată acest lucru. S-a mai spus că Iulia Vântur şi Salman Khan se pregătesc să se căsătorească şi, în trecut, chiar că aceştia s-ar fi despărţit.

Citește și...