Iuliana a căzut din picioare şi a intrat în comă! Moarte inexplicabilă, la doar 19 ani!

Publicat: 26/01/2018 | 14:21

O familie din localitatea Gura Idrici, comuna Rosiesti, trece prin cea mai teribilã dramã posibilã: fiica lor de 19 ani, studentã la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicinã Veterinarã din Iasi, Iuliana Valeria, a decedat într-un spital din Bucuresti.

Pur si simplu a cãzut pe 11 ianuarie din picioare, fãrã niciun semn de boalã, a fost dusã în comã la spital, însã medicii nu au mai putut face nimic pentru ea, scrie vremeanoua.ro. Iuliana Valeria a decedat la Bucuresti, fiind în moarte cerebralã din data de 11 ianuarie de când a intrat în comã.

Familia este în stare de soc, medicii nu pot explica ce s-a întâmplat si care este cauza decesului, care va fi stabilit doar dupã efectuarea necropsiei. Se bãnuieste cã ar fi vorba despre un anevrism cauzat de epuizare.

Fata, extrem de ambitioasã, se înscrisese si la Scoala de Politie din Câmpina, având o dorintã aprigã de a ajunge politistã. Avea în fatã exemplul unchiului ei, care este politist si sef de post într-o comunã din judetul Vaslui. S-a înscris la examen, a luat legitimatia de concurs si a plecat la Bucuresti la o rudã, sã învete, pentru a reusi sã intre la Câmpina, dar drumul ei s-a oprit brusc pe 11 ianuarie. Era însotitã si de tatãl ei, iar în seara de 11 ianuarie, Iuliana s-a culcat, dar s-a trezit brusc, a tipat cã îi este rãu si a cãzut din picioare.

A fost chematã Ambulanţa, a fost dusã în comã la un spital din Pantelimon, dar nimeni nu i-a putut pune un diagnostic clar. A fost transferatã la mai multe spitale din Bucuresti, medicii declarându-se neputinciosi, pentru cã fata era în stare gravã, având creierul afectat, mai bine zis era deja în moarte cerebralã.

A cãzut pur si simplu din picioare, fãrã sã aibã nici un semn de boalã! Vã dati seama cã se înscrisese la Scoala de Politie, unde trebuie sã fii sãnãtos tun. Nu stim ce s-a întâmplat, suntem bulversati! Toatã familia este în stare de soc! Nici nu stiti ce greu ne-a fost sã-i spunem fratelui ei, care are doar 9 ani! El stia cã sora sa este bolnavã si este în spital, dar cã se face bine. Este cumplit! Nu stim de ce a murit, asteptãm sã vedem actul medical de la necropsie”, a spus unchiul Iulianei.

Citește și...