Iuliana Tudor, mesaj acid pentru artiştii care vor să fie şi prezentatori TV: „Nu cred că se pot asocia atunci când vrei să faci performanţă”

Publicat: 13/10/2017 | 12:31

Cu o experienţă de aproape două decenii în faţa camerelor de filmat şi sute de emisiuni extrem de apreciate, Iuliana Tudor nu s-a mai putut abţine şi a răbufnit. Frumoasa moderatoare le-a transmis un mesaj dur tuturor artiştilor care vor să facă o carieră şi în televiziune.

În vârstă de 40 de ani, Iuliana Tudor a vorbit în cadrul unui interviu despre pasiunea cu care îşi face meseria. La un moment dat, vedeta i-a atacat pe toţi artiştii şi artistele care se văd prezentatori TV.

„Cred că meseria de televiziune şi, mai ales, aceea de moderator nu poate fi alăturată cu alta. Ori eşti prezentator de televiziune, iar eu asta am ales să fiu pentru că m-am simţit bine, ori eşti cântăreaţă sau artist. Nu cred – şi am s-o spun ori de câte ori am prilejul – în artiştii-prezentatori sau în prezentatorii-cântăreţi. Deci, nu cred că se pot asocia atunci când vrei să faci în această meserie un lucru care să te reprezinte şi să faci performanţă. Despre asta vorbim, nu a prezenta sezonier un program la o televiziune şi a avea un contract şi atât. Pentru mine, e meseria mea”, a declarat Iuliana Tudor, potrivit wowbiz.ro.

Recent, vedeta a avut parte de o surpriză din partea fiului ei. Adolescentul i-a pregătit mamei sale o cină tradiţională: mămăliguţă cu brânză şi smântână.

„Astă seară (n.r.: 10 octombrie) am avut bucătar! Copilul meu a gătit singur cina: prima mămăliguţă făcută de el cu brânză şi smântână
Bravo, mami!!! #bucuriilesimple„,
a scris Iuliana Tudor în dreptul pozei cu fiul său şi cina pregătită chiar de el.

Citește și...