Jale mare într-o familie celebră din România. Milionarul de 37 de ani a avut parte de o moarte șocantă

Publicat: 13/03/2019 | 11:52

O veste cu adevărat tragică șochează România astăzi. Un milionar de doar 37 de ani, patron al unei firme din Argeș, a avut parte de o moarte șocantă.

Patronul unei firme din Ștefan cel Mare, județul Argeș, a avut parte de o moarte șocantă. Afaceristul a murit astăzi, după ce, în timp ce lucra la un gater, o așchie i-a sărit în piept, la nivelul inimii. Polițiștii fac verificări, cazul fiind încadrat drept accident de muncă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al ISU Argeș, Mădălina Epure, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că a fost solicitat și elicopterul SMURD, dar medicul a constatat decesul. Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, care era chiar patronul, lucra la gaterul firmei când o așchie i-a sărit în piept, la nivelul inimii.

“Medicul de pe elicopter a constatat decesul persoanei. Așchia a sărit în piep, la nivelul inimii. Era inconștientă și sângera abundent”, a declarat Mădălina Epure, purtătorul de cuvânt al ISU Argeș.

Potrivit reprezentanților Poliției Argeș, în acest caz au fost începute verificări, cazul fiind încadrat drept accident de muncă.