Jojo foloseste ulei de migdale si ceai verde pentru ingrijirea parului

Publicat: 11/05/2011 | 00:00
Jojo foloseste ingrediente naturale pentru masti pe care le aplica pe parul ei blond si subtire si apeleaza la stilistul ei atunci cand vrea sa isi schimbe look-ul.

Parul lui Jojo arata foarte bine, nu are varfurile arse si firul nu este degradat, pentru ca actrita de la Serviciul Roman de Comedie, foloseste ulei de migdale si ceai verde.

“Uleiul de migdale il folosesc pe varfurile si lungimea firului de par, dar si pe piele si unghii. Hidrateaza si catifeleaza pielea, hraneste parul si unghiile. De asemenea, folosesc si ceai verde, care este una dintre cele mai bogate resurse de vitamine si antioxidanti din cele mai vechi timpuri”, a spus Jojo pentru perfecte.ro.

Cel care se ocupa de schimbarea look-ului actritei se numeste George, iar Jojo are mare incredere in sfaturile lui.

“De ingrijirea parului meu si de obtinerea acestei nuante de blond se ocupa stilistul meu, George Soare. Ce am eu de facut acasa este sa folosesc un sampon reparator special pentru par blond, care da si luminozitate, o masca hidratanta si reparatoare pentru par uscat si un ser special pentru varfuri, care previne deteriorarea lor. Eu sunt foarte multumita de aceasta nunata, este o culoare pe care am mai avut-o la un moment dat. George m-a convins sa renunt la bucle si tot el mi-a propus sa merg pe o tunsoare scurta, iar aceasta nuanta cred ca ma avantajeaza tocmai pentru ca textura fina a parului meu este mascata, astfel incat parul pare mai voluminos si mai bogat”, a mai spus Jojo.

Citește și...