Judecătorii au dat verdictul în dosarul lui Puya: „A scăpat de executare!”

Publicat: 05/04/2017 | 20:00

Puya a primit recent o veste bună: a scăpat de executarea silită după ce anterior judecătorii aprobaseră asta. Rapperul a contestat decizia la instanţa superioară, iar magistraţii au acceptat în parte solicitarea. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Anul trecut, o firmă specializată în recuperări creanţe a cerut în instanţă executarea lui Dragoş Gărdescu, alias Puya, iar judecătorii au acceptat cererea. Artistul nu s-a dat bătut, aşa că a contestat decizia, iar recent s-a dat verdictul. ”Admite în parte contestaţia. Anulează actele de executare silită, constatând prescris dreptul de a obţine executarea silită. Dispune întoarcerea executării silite şi obliga intimata să restituie contestatorului suma de 3252,71 lei. Dispune restituirea către contestator a taxei judiciare de timbru aferentă contestaţiei la executare în cuantum de 231,09 lei la data rămânerii definitive a contestaţiei. Obliga intimata la plata către contestator a sumei de 750 lei cheltuieli de judecată -onorariu avocat şi taxa timbru aferentă cererii de întoarcere executare silită”, se arată în decizia instanţei. (CE I-A SCRIS MIHAI TRĂISTARIU LUI PUYA)

Anul trecut, cu puţin timp înainte ca prima instanţă să aprobe executarea silită, Puya a fost victima hoţilor care l-au lăsat fără bicicletă. Cântăreţul a făcut un apel la aceştia să i-o restituie contra cost. Artistul a făcut anunţul pe pagina sa de facebook, acolo unde a postat şi poza cu bicicleta. ”În secolul vitezei mie îmi place să merg lent. De aceea, rog persoana care mi-a furat bicicleta ieri să mi-o vândă tot mie. Mai mult de 150 / 200 ron nu face, crede-mă pe cuvânt. Probabil te-ai grăbit să fugi cu ea din scară şi nu ai observat rugina.  Pentru mine însa are o valoare sentimentală , am trecut prin multe împreună”. (AFLĂ ÎN CE PROCES A MAI FOST IMPLICAT PUYA)

Citește și...