Acasă » Galerie foto » Juratul de la ”Voce” a călcat în picioare regulamentul companiei, dar… Şefii PRO TV îl protejează suspect pe Tudor Chirilă! CANCAN.ro a dezvăluit ce se află în spatele mesajelor prin care solistul trupei ”Vama” a incitat românii la proteste

Juratul de la ”Voce” a călcat în picioare regulamentul companiei, dar… Şefii PRO TV îl protejează suspect pe Tudor Chirilă! CANCAN.ro a dezvăluit ce se află în spatele mesajelor prin care solistul trupei ”Vama” a incitat românii la proteste

De: Cancan 25/01/2018 | 00:00
Juratul de la ”Voce” a călcat în picioare regulamentul companiei, dar… Şefii PRO TV îl protejează suspect pe Tudor Chirilă! CANCAN.ro a dezvăluit ce se află în spatele mesajelor prin care solistul trupei ”Vama” a incitat românii la proteste
Tudor Chirilă, intervievat de o reporteriţă Pro TV la un protest anti-guvernamental

După ce CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a dezvăluit că acţiunea anti-guvernamentală virulentă a lui Tudor Chirilă contrazice regulamentul CME (VEZI AICI: PRO TV prin Tudor Chirilă în spatele mobilizării #REZIST. Ce interese are televiziunea nr.1 să scoată românii în stradă şi cine e “sforarul” din umbră...), atât Pro TV, cât şi compania americană care deţine Pro TV încă de la înfiinţarea postului în România, CME, refuză să emită un punct de vedere.

UPDATE Pro TV a emis un punct de vedere în acest caz

“Activităţile lui Tudor Chirilă pe pagina personală de Facebook nu reprezintă poziţia PRO TV, aşa cum este insinuat în anumite articole publicate online. Fiecare persoană are dreptul de a-şi exprima public opiniile, fie că vorbim de mediul politic sau social. Acţiunile prin care îşi exprimă opiniile despre peisajul politic din România sunt în calitate de persoană fizică si nu au legătură cu activitatea lui Tudor în PRO TV.   

Informaţiile prezentate în articolele online care fac referire la PRO TV în acest subiect induc cititorii în eroare, inclusiv cele referitoare la implicarea angajaţilor PRO TV în activităţi politice, care poate fi desfăşurată în conformitate cu reglementările legislative în vigoare”, a transmis Pro TV într-un comunicat remis CANCAN.ro.

CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a încercat să ia legătura atât cu Pro TV, cât şi cu CME, însă acestea nu au avut nicio reacţie după ce Tudor Chirilă a numit coaliţia de guvernare „grup infracţional organizat” şi a incitat oamenii la proteste. „Toţi angajaţii trebuie să respecte toate legile aplicabile privind utilizarea resurselor corporative pentru activităţile politice. (…) nu permitem desfăşurarea de campanii politice sau activităţi politice de către angajaţi în orice sediu CME sau în legătură cu orice activitate CME”, se arată în regulamentul CME.

Tudor Chirilă a sprijinit protestele din Piaţa Victoriei inclusiv în finala „Vocea României” din sezonul trecut. Chirilă a dus-o pe concurenta sa în finală, Meriam Jane, în Piaţa Victoriei, spunându-i: „E un loc foarte special pentru mine, pentru că e un loc în care pot să vin şi să mă exprim liber”. „Cred că noi suntem în doliu de două ori. Îmi pare rău că trebuie să spun asta, dar cred că oamenii care gândesc liber, într-un final, vor schimba ţara asta”, a spus Tudor Chirilă în timpul finalei „Vocea României”, lăsând să se înţeleagă că este nevoie de o schimbare guvernamentală.

Tudor Chirilă a numit coaliţia guvernamentală
Tudor Chirilă a numit coaliţia guvernamentală „grup infracţional organizat”, făcând apel la fanii săi să vină la proteste

Chirilă, un critic aprig al coaliţiei guvernamentale

Tudor Chirilă este o prezenţă constantă la protestele anti-guvernamentale. Juratul „Vocea României” a îndemnat, pe pagina sa de Facebook, la o prezenţă cât mai mare la ultimul protest anti-guvernamental, el fiind prezent la manifestaţia respectivă.

„Mâine oamenii ies în stradă împotriva modificării legilor justiţiei şi a celor de la codul de procedură penală care dacă trec aşa cum au fost votate în Parlament vor transforma România în Disneylandul corupţilor. Mâine lumea iese în stradă pentru justiţie şi împotriva corupţiei. E bine să ne amintim asta pentru că în ultimele zile discuţia s-a învârtit în jurul numirii noului prim-ministru. Lumea e supărată pe Iohannis (pe bună dreptate) că a numit o incompetentă crasă ca prim-ministru, într-un mod placid, fără niciun fel de opoziţie, fără să vocifereze pro meritocraţie. Oamenii se simt abandonaţi de preşedintele despre care sperau/speră că împărtăşeşte cu ei cauza protestelor din ultimul an.

Am văzut multe reacţii furioase pe facebook şi multă lume dezamăgită şi gata să se predea lehamitei generate de lipsa de minimă opoziţie a lui Iohannis. (…) Cred că Dragnea şi PSD au reuşit performanţa de a reduce la zero semnificaţia şi conţinutul funcţiei de prim-ministru în România. Arhetipul incompetenţei este deja marcă înregistrată a PSD. (…) Cred că mâine mai ales pentru asta lumea trebuie să iasă în stradă: ca să dea un semnal clar (mai ales prin număr) că nu este dispusă să accepte o lume în care valoarea să nu mai conteze absolut deloc. În condiţiile date însuşi Ministerul Educaţiei ar trebui desfiinţat. Nu prea mai are vreun rost.

Despre Iohannis, dincolo de faptul că putea comenta virulent propunerea PSD-ului, nu cred că putea sau era bine să facă altceva. Era evident că a doua numire ar fi urmărit aceleaşi obiective, adică obedienţa faţă de Dragnea, plus că de-abia aşteptau să-l suspende. Şi cred că nu trebuie multă imaginaţie ca să înţelegem cam ce ar fi putut să facă preşedintele interimar într-o lună de zile. Eu însă nu am o problemă prea mare cu Iohannis, dacă e sau nu de partea protestelor, pentru că – am mai spus-o – nu văd de ce avem nevoie de «tătuc» care să ne confirme aşteptările. Nu mă poate dezamăgi faptul că Iohannis ar abandona cauza statului de drept. Nu am aşteptări.

De treizeci de ani ştim bine că cetăţenii României sunt singuri în faţa politicienilor, ştim sigur că niciodată nu s-a urmărit decât agenda de furăciune a clanurilor politice care şi-au dat mâna mereu în subteran, departe de ochii noştri. (…) Eu cred că nu avem nevoie de nimeni ca să vociferăm nemulţumirile noastre şi cred că lumea trebuie să fie mai solidară ca oricând împotriva unui clan mafiot de proporţii care confiscă ţara asta. Adică încerc să fac un apel la solidaritate şi nu la tot felul de scenarii sau energie cheltuită în direcţii aiurea. Să repetăm: Suntem singuri. Suntem singuri. Suntem singuri. Şi mâine ieşim în stradă împotriva corupţiei, pentru justiţie şi împotriva incompetenţei. Pentru că nu e vorba doar de nişte inteligenţi care sunt corupţi, ci, mai grav, despre nişte incompetenţi care sunt corupţi şi care nu mai ştiu ce să facă (vezi Codul fiscal ) ca să salveze aparenţele unei guvernări dezastruoase şi să umple golurile financiare pe care le lasă promisiunile lor electorale neacoperite.

PS. Şi mai cred că ar fi bine ca lumea să nu-şi creeze mari aşteptări de la acest protest pentru că e evident că frica lor de puşcărie e mai mare decât frica lor de oamenii din stradă. Numai să nu uităm că apa roade stânca în timp şi că tot apa e puternică în cantităţi mari”, a scris Tudor Chirilă pe contul său de Facebook înainte de ultimul protest. (VEZI ŞI: Apelul Jandarmeriei pentru Mega-protestul de sâmbătă seară din Bucureşti ”Ai dreptul să te manifeşti fără…”)

Ce se ascunde în spatele tăcerii Pro TV?

Având în vedere că Pro TV şi compania-mamă a postului TV nr. 1 din România, CME, menţin tăcerea în mod suspect în ciuda faptului că noi am insistat pentru un punct de vedere, ne putem gândi că ar fi interese financiare în spatele acestei tăceri.

În urmă cu 15 ani, interesele financiare determinau Pro TV să fie infinit mai tolerant la acţiunile PSD-ului de atunci. Era perioada în care Adrian Năstase şi echipa PSD-istă de la Palatul Victoria (prin semnătura ministrului Mihai Tănăsescu) ştergea televiziunii datorii de… 44 milioane de euro! La acea vreme, raportul de ţară al Uniunii Europene menţiona că ”PROTV are datorii mari către statul român (N.RED. – 200.000.000 lei/la cursul de azi, 44 mil €) şi a cerut autorităţilor române o reeşalonare a acestora, ceea ce face ca funcţionarea canalului să depindă de bunăvoinţa autorităţilor române”. Bunăvoinţă a existat şi PSD-ul (prin Adrian Năstase), la presiunea miliardarului american Ronald Lauder (care controla compania CME, deţinătoarea PRO TV-ului), a stabilit anularea datoriilor. Ziarul Bursa dezvăluia că ”pacea” s-a semnat la Hotelul Waldorf Astoria din New York, unde premierul României a acceptat să facă o uriaşă favoare televiziunii din Pache Protopopescu!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

(N.D.)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Diferența mare de vârstă dintre fiul lui Țiriac și Sorana Cîrstea! Ea e tânără și superbă, el e divorțat și are doi copii aproape majori
Diferența mare de vârstă dintre fiul lui Țiriac și Sorana Cîrstea! Ea e tânără și...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Ce a apărut în locul în care Mădălin Păduran și-a pierdut viața în urmă cu două săptămâni. Motivul pentru care fotografiile cu tânărul în vârstă de 23 de ani au fost mistuite de flăcări
Ce a apărut în locul în care Mădălin Păduran și-a pierdut viața în urmă cu...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest lucru și va fi un deliciu
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest...
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
Ungaria a luat fața României. Ungurii ne-au umilit din nou
Ungaria a luat fața României. Ungurii ne-au umilit din nou
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Devine INTERZIS în statele UE! Intră în vigoare și în România
Devine INTERZIS în statele UE! Intră în vigoare și în România
Un fost membru AUR, secretele averii de invidiat. Cum a reușit să devină bogat
Un fost membru AUR, secretele averii de invidiat. Cum a reușit să devină bogat
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după decesul acestuia: „Nu au fost doar în mintea mea”
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după...
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu o viteză de 160 km/h
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...