Kaan Urgancioglu (Emir din Dragoste infinită) are un frate care seamănă izbitor de mult cu actorul! Imaginile cu cei doi sunt incredibile!

Publicat: 11/05/2017 | 17:22

Kaan Urgancioglu, actorul care îl interpretează pe Emir în serialul “Dragoste infinită”, de la Kanal D, este foarte mândru de familia lui şi nu ratează nicio ocazie pentru a împărtăşi acest lucru cu fanii lui. 

De curând, acesta a povestit că nu de puţine ori, este confundat cu fratele său, mai mic decât el, deoarece seamănă ca două picături de apă. “Da, este amuzant cum de fiecare dată, fratele meu este confundat cu mine şi vice-versa. Semănăm foarte bine, ba chiar aş spune că suntem gemeni, asta dacă nu ar fimai mic decât mine. Ar putea oricând să fie dublura mea în filme”, spune amuzat Kaan.

Şi pentru că împărtăşesc pasiuni comune, actorul a povestit că petrece foarte mult timp alături de familia lui, fie că merg împreună la tenis sau se joacă pe calculator. “Încă ne comportăm ca doi copii, dar ne distrăm de fiecare dată când unul pierde şi celălalt câştigă atunci când ne jucăm pe calculator. Fiind mai mare, intotdeauna l-am sprijinit şi i-am fost alături. Aşa voi face şi de acum înainte”, a continuat actorul. Pe Kaan Urgancioglu îl puteţi urmări interpretând rolul lui Emir, personajul negativ din serialul “Dragoste infinită”, difuzat la Kanal D, de luni până vineri, la ora 20:00.

Citește și...