Kate Middleton, prima apariţie publică după anunţul sarcinii

Publicat: 19/09/2017 | 17:12

Ducesa de Cambridge este însărcinată cu al treilea copil. Kate şi William abia aşteaptă să-şi mărească familia. Marţi, ducesa a avut şi prima apariţie într-o înregistrare video, în care vorbeşte despre sănătatea mintală a copiilor, campanie în care s-a implicat de mai multă vreme.

Kate Middleton va fi din ce în ce mai scumpă la vedere, întrucât suferă de greţuri severe. Din cauza lor, ducesa de Cambridge a ratat prima zi de şcoală a prinţului George. 

Kate nu a mai fost văzută în public din ziua în care Casa Regală a anunţat că este însărcinată, pe 4 septembrie. Marţi, ea a apărut într-o înregistrare video, realizată pentru organizaţia caritabilă Centrul Naţional pentru Copii şi Familii Anna Freud. 

Kate Middleton este foarte implicată în astfel de campanii. Chiar ducesa a lansat o campanie de conştientizare a problemelor psihice cu care se confruntă unii copii şi a cauzelor care duc la apariţia unor astfel de probleme. Ea îşi doreşte ca bolile psihice să nu mai fie un tabu, ci să fie discutate deschis cu familia, cu profesorii sau cu prietenii.

Angie Voicu

Citește și...