Katie Holmes, îndrăgostită până peste cap! Cu cine se iubește fosta soție a lui Tom Cruise

Publicat: 12/09/2020 | 19:46

Katie Holmes este îndrăgostită până peste cap! Fanii au aflat cu cine se iubește fosta soție a lui Tom Cruise, după ce a fost surprinsă în compania noului ei iubit la un restaurant din New York.

Emilio Vitolo, un celebru bucătar din New York, este cel care i-a furat inima lui Katie Holmes! Cei doi au fost surprinși, recent, la un restaurant în timp ce erau la o cină romantică.

Gesturile tandre nu au lipsit, iar Katie Holmes nu a ezitat să-și sărute pătimaș noul iubit în văzul tuturor. Semn că relația este una destul de serioasă. Ambii purtau mască de protecție, iar fosta soție a lui Tom Cruise a adoptat o ținută casual pentru întâlnirea cu  iubitul ei de 33 de ani. (CITEȘTE ȘI: SECRETARUL DE LA SĂNĂTATE SE ANTRENEAZĂ ÎN HERĂSTRĂU CA ROCKY BALBOA. L-AM FILMAT ÎN ACȚIUNE!)

Emilio este fiul lui Emilio Vitolo Sr., deținătorul localului Ballato în SoHo, de la începutul anilor 90. Emilio’s Ballato este localul preferat al celebrităților precum Whoopi Goldberg, Joe Jonas, Justin Bieber, Rihanna și Bradley Cooper.

Katie Holmes, în tandrețuri cu noul ei iubit