Keo, primele declaraţii despre sarcina iubitei sale, Misty: “Dorim să…“

Publicat: 05/12/2017 | 13:19

Keo şi iubita lui, Alexandra Pavel, trăiesc o mare bucurie. Blonda va deveni mămică pentru prima dată luna viitoare. Misty a reuşit să ţină ascunsă sarcina până acum, iar nimeni nu se gândea că artista le va face o asemenea surpriză.

Apropiaţii susţin că Alexandra ar fi însărcinată în 7 luni şi jumătate. Artista se poate considera o norocoasă, kilogramele în plus nu şi-au pus amprenta asupra siluetei sale. Cântăreţul a cofirmat această veste şi vrea să păstreze discreţia în legătură cu sexul bebeluşului.

Da, este adevărat. Încă dorim să păstrăm discreţia în legătură cu sexul, a declarat cântăreţul, pentru viva.ro. La sfârşitul lunii Ianuarie, Keo şi Misty îşi vor putea ţine copilul în braţe.

Da, este adevărat, vom deveni părinţi la jumătatea lunii ianuarie. Suntem foarte fericiţi, traversăm una din cele mai frumoase perioade ale vieţii noastre! Însă, ne-am dorit discreţie şi am protejat întotdeauna viaţă personală, nu doar pentru că aşa este firesc, ci şi din dorinţă de a avea linişte, mai ales acum în prag de sărbători Ceea ce, de asemenea, dorim tuturor: sănătate şi linişte, să se poată bucură de momentele frumoase în familie! Sărbători fericite!, spune viitoarea mămică.

Citește și...