Keo şi Misty, primul conflict după ce au devenit părinţi. Care e mărul discordiei

Publicat: 17/01/2018 | 14:45

La scurt timp după ce li s-a născut prinţesa, Misty şi Keo au început să aibă discuţii în cuibuşorul de nebunii. Provocat în cadrul unui interviu, proaspătul tătic a dat tot din casă. Când au auzit care e mărul discordiei dintre cei doi iubiţi, mulţi dintre fani s-au regăsit perfect în povestea lor.

Gata cu suspansul! Motivul nu e unul grav, chiar dacă are legătură cu micuţa lor Arya. Misty şi Keo se tachinează cu care seamănă mai mult fiica lor, pe care, deocamdată nu au prezentat-o întregii lumi.

„Este un subiect delicat cu cine seamănă fetiţa, pentru că noi ne contrazicem, dar seamănă cu amândoi. La început am crezut că seamănă cu mine, dar acum mi se pare că seamănă cu Alexa. Este frumoasă foc”, a spus Keo într-o emisiune tv.

Arya vine din limba indiană şi înseamnă „nobleţe”. Potrivit specialiştilor, persoanele care poartă acest nume sunt tolerante, ştiu cum să ierte şi să uite. Cea ce urăsc cel mai mult însă? Minciunile, conspiraţiile şi înşelăciunea. Ele sunt foarte cinstite şi nu încearcă mereu să profite de situaţiile pe care le întâlneşte în viaţa de zi cu zi.

Misty, pe numele din buletin Alexandra Pavel, a devenit mămică pentru prima dată pe 27 decembrie 2017. Artista i-a dăruit lui Keo o fetiţă. Prinţesa lor a primit numele Arya Violette.

Citește și...