Kitty Cepraga locuieşte de 15 ani în Italia. Motivul pentru care revine în România

Publicat: 11/11/2019 | 11:46

Kitty Cepraga (39 ani) locuieşte de aproximativ 15 ani în Italia, acolo unde s-a axat pe cariera artistică, ajungând, în momentul de față, să facă nu doar actorie, ci să fie și regizor, producător și scenarist. Fiica regizorului muzical al televiziunii publice Alexandra Cepraga, Kristina, se întoarce în orașul natal, București, în rolul de director artistul al unei noi manifestări cinematografice, Festivalul Internațional de Comedie București (Bucharest Best Comedy Film). 

Kristina va fi prezentă în România în perioada 22-27 noiembrie, unde va desemna cea mai bună comedie a anului la nivel international, selectată din zece filme de comedie produse la nivel mondial. Vedeta este o persoană extrem de discretă, s-a căsătorit în 2011 cu James Goodwin, cu care are o fetiță, Aurora May.

„Au fost momente, cât încă locuiam în Ro­mâ­nia, în care am considerat că eram un pic ne­drep­tăţită, în care s-au spus pe seama mea răutăţi, lucruri neadevărate… Şi-apoi, aveam 20 de ani când am devenit persoană publică. În ciuda suc­cesului, n-aveam experienţa showbiz-ului şi riscam să ies din decor, exista pericolul ca fru­moasa corabie a visurilor mele să se iz­bească de vreun zid. Parţial, cel puţin, alegerea mea de a pleca din România, într-o perioadă în care eram pe val, aşa se explică, dorindu-mi însă fierbinte să-mi continui cariera, într-un fel profesionist.

Pe de altă parte, trebuie să re­cunosc că n-a fost deloc uşor. Să încerci să faci asta, mai ales în domeniul actoriei, când tu nici nu cunoşti limba acelei ţări (eu nu cunoşteam italiana când m-am mutat în Roma) e curată nebunie. Com­pe­tiţia nu se dă doar cu băştinaşii, cu vorbitorii na­tivi ai limbii respective, ci şi cu toate actriţele străine care vin acolo să-şi caute norocul, la fel ca tine! Sincer, dacă acum aş fi pusă în situaţia de a mai face alegerea asta încă o dată, în con­diţiile pe care ţi le-am descris, n-aş mai avea nici energia şi nici ne­bunia cu care, din feri­cire, am fost „echipată” atunci”, spunea vedeta în urmă cu ceva vreme.

Citește și...