L-a costat scump casatoria cu Ana. Alex Velea si-a platit sotia si sa-l ia de barbat, dar si sa divorteze. Vezi suma

Publicat: 13/07/2013 | 00:27

Dupa trei ani de mariaj, Alex Velea si sotia sa Ana au divortat de comun acord, la notar. Insa, pentru a-si convinge consoarta sa faca acest pas, artistul a trebuit sa scoata din buzunar 100.000 de euro, bani cu care Ana va reusi sa traiasca linistita.

Pe Velea l-a costat scump povestea de amor cu Ana
Pe Velea l-a costat scump povestea de amor cu Ana

Alex Velea a facut si el marele pas si a pus punct mariajului cu Ana pentru a se putea iubi in voie cu Antonia.

Daca in majoritatea cazurilor de acest gen, sotia este geloasa, face scandal si crize de isterie, ei bine, in cazul Anei Velea lucrurile nu stau deloc asa. Mai isteata, Ana a vrut sa se asigure ca, daca a pierdut iubirea sotului sau, nu va pierde si stilul de viata cu care a fost obisnuita. Astfel, pentru a se desparti pe cale amiabila, Alex a trebuit sa scoata din buzunar frumoasa suma de 100.000 de euro, adica aproape patru miliarde si jumatate de lei vechi.

Ana nu a dat niciun pas inapoi la partaj
Ana nu a dat niciun pas inapoi la partaj

Cum libertatea, dar si iubirea pentru Antonia nu au pret pentru cantaret, el a scos banii fara sa clipeasca. Si in urma cu patru ani, Alex a fost nevoit sa scoata bani din buzunar pentru Ana, de data aceasta pentru a o convinge sa isi oficializeze relatia la starea civila. Mai exact, potrivit surselor noastre artistul le-ar fi cumparat cumnatilor sai un apartament, pentru care ar fi scos din buzunar 60.000 de euro.

 

Claudia Balan

Citește și...