L-a uluit pe Ștefan Bănică Jr.: „Eşti de pe altã planetă! Eşti bombă cu ceas”

Publicat: 08/09/2018 | 10:56

L-a uluit pe Ștefan Bănică Jr., i-a surprins extrem de plăcut și pe ceilalți jurați de la ”X Factor”. O apariție cu totul specială, o voce bună, o candidată sigură la fazele superioare ale emisiunii.

Este vorba despre o tânără de 28 de ani, Bella Santiago, cea care i-a pus pe jar pe cei doi prezentatori, cucerindu-i apoi pe jurați.

Delia a fost de părere că Bella are deja ”o atitudine de divă”, iar Ștefan Bănică Jr. nu s-a ferit să adauge: ”Eşti de pe altã planetã! Eşti bombã cu ceas”!

Telespectatorii care vor dori să afle dacă Bella Santiago a obținut și voturile juraților nu trebuie decât să se așeze în fața televizoarelor marțea aceasta, de la ora 20.00.

 

Un sezon plin de surprize

 

Cel de-al optulea sezon ”X Factor” se anunță, spun producătorii emisiunii, plini de surprize. S-au alăturat echipei Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin. Ei vor căuta factorul X alături de Delia, Horia Brenciu, Carla`s Dreams și Ștefan Bănică Jr.

Alături de jurați, telespectatorii vor avea ocazia să decidă cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii.

Vor fi devoalate noi povești spectaculoase și incitante, talente care merită să apară în lumina reflectoarelor și vor exista, cu siguranță, numeroase momente emoționante.

 

 

Citește și...