L-am fotografiat pe Ambasadorul Americii la cofetărie cu o armată de agenţi de pază după el! Operaţiunea secretă ”Cozonacul”

Publicat: 15/04/2017 | 00:00

Ambasadorul Statelor Unite în România, Hans Klemm, e îndrăgostit de obiceiurile de la noi, dar mai ales de mâncarea tradiţională! CANCAN.ro l-a filmat pe înaltul diplomat american la cumpărături, după ce locaţia a fost în prealabil înţesată de agenţi Secret Service! Hans Klemm şi soţia lui au poftit....la cozonaci de Paşti şi s-au aprovizionat pentru sărbători! (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial siteul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Diplomatul american Hans G. Klemm este din 2015 ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România şi s-a declarat de multe ori un iubitor al tradiţiilor şi mâncărurilor româneşti. El se află în România alături de soţia lui, Mari Kano, pe care, se pare, a convins-o să urmeze acelaşi ”regim” alimentar! Asta pentru că site-ul numărul unu din România, CANCAN.ro, l-a fotografiat pe ambasadorul SUA în plină expediţie de aprovizionare culinară, după gusturile româneşti!

Excelenţa sa, ambasadorul Hans Klemm, a rămas în funcţie şi după alegerile din SUA, în ciuda unor voci care dădeau ca sigură schimbarea sa, scriam AICI

În Joia Mare, Hans Klemm, alături de soţia lui şi coloana oficială a Ambasadei, în total trei automobile de lux, au oprit pe strada Radu Beller din Dorobanţi. Obiectivul era cofetăria ANA iar subiectul, însuşi Hans Klemm, pentru că era păzit ca-n filme de agenţii secreţi. Şoferul a rămas în maşina blindată a ambasadorului, un BMW x5, doamna Klemm a intrat în cofetărie, însoţită de un agent-femeie, pentru târguieli, iar domnul ambasador a rămas afară, pe trotuar. Nu singur bineînţeles, ci flancat de alţi doi agenţi Secret Service, de-a stânga şi de-a dreapta, în timp ce un altul supraveghea discret zona tocmai vis-a-vis de bulevard, la trecerea de pietoni! În tot acest timp, toate cele trei maşini negre ale ambasadei au fost parcate strategic la bordură!

Ambasadorul SUA, Hans Klemm, flancat de cei doi agenţi Secret Service, în faţa cofetăriei Ana.
Ambasadorul SUA, Hans Klemm, flancat de cei doi agenţi Secret Service, în faţa cofetăriei Ana.

În cofetărie era ceva coadă şi nici soţia domnului ambasador nu s-a putut hotărî foarte repede asupra bunătăţilor de cumpărat, pentru că a zăbovit aproape 20 de minute! Asta nu l-a deranjat pe ambasador, care, răbdător, a stat aproape nemişcat pe trotuar, la fel ca şi ”umbrele” sale, admirând mulţimea! De abia după ce doamna Klemm a ieşit, urmată de agenta încărcată cu plasele de cozonaci şi platourile de prăjituri, ambasadorul a urmat-o pe bancheta din spate a SUV-ului! Plasele au ajuns în portbagaj, agenţii şi-au ocupat repede locurile în dispozitiv şi toată coloana a plecat către reşedinţa Ambasadei, cu girofarurile în funcţiune!

Citește și...