La 47 de ani, diva sexy s-a combinat cu ex-ul Rocsanei Marcu. Primele imagini cu cel mai nou CUPLU!

Publicat: 18/10/2016 | 00:00

Actriţa şi cântăreaţa Ramona Bădescu este stabilită de foarte mulţi ani în Italia, acolo unde a şi fost căsătorită cu un baron, dar în ultima vreme petrece destul de mult timp pe plaiurile mioritice, iar motivul se pare că este Narcis Godeanu, unul dintre cei mai chipeşi avocaţi din showbiz-ul autohton.

CANCAN.ro, site-ul nr 1 din România, a filmat-o pe actriţă, alături de noul ei iubit, care încerca din răsputeri să-şi ascundă faţa. În schimb, Ramona nu avea nici o reţinere, era foarte entuziasmată de noua relaţie, iar faţa ei radia de fericire. Deşi spunea la un moment dat că preferă italienii în defavoarea românilor, deoarece din punctul ei de vedere italienii sunt o garanţie, se pare că între timp cântăreaţa şi-a schimbat părerea.

Ramona Bădescu a început o nouă relaţie cu avocatul Narcis Godeanu.
Ramona Bădescu a început o nouă relaţie cu avocatul Narcis Godeanu.

Mi s-au dat papucii, mi s-au dat cizmele, mi s-au dat şi pantofii, e normal. Român nu am iubit niciodată, recunosc, dar, întotdeauna am iubit un italian. Italienii sunt o garanţie, îţi dau acea garanţie de 5 ani”, afirma Ramona Bădescu.

A înşelat şi a fost înşelată

Fosta prezentatoare TV a trecut prin mai multe relaţii eşuate, dar şi printr-un mariaj de 7 ani cu baronul italian Alessandro di Fornaro, pe care spune că nu-l va uita niciodată.

A fost o experienţă puternică, plăcută, frumoasă, emoţionantă. A fost o nebunie, o dragoste, dar a fost şi un sfârşit„, declara actriţa. Dar nu doar amintirile frumoase o duc cu gândul la fostul soţ, ci şi lovitura pe care acesta i-a dat-o:”A fost o lovitură sufletească, nu a fost o lovitură de corp. A fost o lovitură la care nu mă aşteptam pentru că întradevăr a fost o mare dragoste, o mare iubire. Trădare? Nu se ajunsese încă, sau am ştiut să ne oprim la momentul potrivit„.

Cu alte cuvinte, adevăratul motiv al divorţului a fost infidelitatea bărbatului.

Erau nişte telefoane mai suspecte… Începuse sfârşitul. Orice femeie are sensibilitatea ei şi simte când se întâmplă ca bărbatul care stă alături de ea să nu mai fie pe deplin al ei. Şi atunci trebuie ori să lupte, ori să termine. Am fost înşelată, am înşelat, am fost lăsată, am lăsat. Eu am înşelat pentru că aşa am simţit, aşa mi-a plăcut. Nu mi-a părut rău„, a mai dezvăluit Ramona Bădescu.

Avocatul s-a iubit cu prezentatoarea Rocsana Marcu

Încă de la finele anului 2014, Rocsana Marcu era implicată într-o relaţie cu Narcis Godeanu. Cei doi nu-şi consumau povestea de dragoste în discreţie, ci se afişau fără probleme, semn că era ceva serios la mijloc. Prezentatoarea TV avea toate motivele să îşi dorească alături precum Narcis, deoarece, pe lângă faptul că are un aspect fizic plăcut, bărbatul se învârte şi în cercuri selecte, dar se pare că relaţia lor nu a fost suficient de rezistentă şi s-au despărţit.

Citește și...