La 5 luni după ce a fost părăsită de Vârciu, Anda Călin a spus tot: „Liviu este un…”

Publicat: 04/12/2018 | 17:02

La cinci luni după ce a fost părăsită de Liviu Vârciu, Anda Călin a mărturisit ce fel de tătic este fostul ei iubit. 

Anda Călin și Liviu Vârciu s-au despărțit, la doar câteva luni după ce bruneta i-a dăruit artistului o fetiță. Ambii își văd de viața lor însă au foarte mare grijă de copilul lor. Bruneta nu este o mamă panicoasă, însă nu se poate spune același lucru și despre Liviu Vârciu. (CITEȘTE ȘI: MOTIVUL PENTRU CARE ANDA CĂLIN ȘI LIVIU VÂRCIU NU S-AU CĂSĂTORIT. “ODATĂ CE A VENIT COPILUL, TOATĂ ATENȚIA NOASTRĂ S-A…”)

„Eu am fost panicată doar în timpul sarcinii. Odată ce am văzut că e sănătoasă, mi-a trecut. Nu mă mai sperii și o las să pună mâna pe ce apucă, să bage în gură diverse obiecte, să intre în contact cu ceilalți copii. Tatăl ei e un pic mai panicos, dar e normal, așa sunt bărbații”, a declarat Anda Călin pentru Libertatea. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

Liviu Vârciu a negociat la sânge cu Anda Călin timpul petrecut cu fiica lui, Anastasia

Cei doi părinți au discutat la sânge despre cum își vor împărți timpul cu fiica lor. În cele din urmă, ei au ajuns și la o concluzie: Liviu Vârciu poate să-și vadă micuța ori de câte ori dorește, iar fosta iubită i-o duce pe Anastasia, fără să-i reproșeze ceva.  Dacă după ce a fost anunțată despărțirea celor doi, Anda Călin se mutase cu o prietenă, în prezent, fostul iepuraș Playboy stă împreună cu mama ei. Femeia o ajută cu creșterea fetiței sale și stă cu aceasta când vedeta merge la serviciu. (VEZI ȘI: LIVIU VÂRCIU NU PLĂTEȘTE PENSIE ALIMENTARĂ PENTRU FETIȚA CEA MICĂ. ANDA CĂLIN A VORBIT DE ZIUA NUNȚII: “COPILUL NU DUCE LIPSĂ DE NIMIC”)
„Stă mai mult la mine, dar când vrea să o vadă,  mă duc cu fetița la el. Sau când mai am nevoie, o mai ține el. Ne înțelegem când e vorba de copil. Se joacă singură, se uită la desene. Nu prea sunt de acord cu televizorul și cu telefonul. O las zece minute pe zi și e foarte fascinată de tot ce se întâmplă, de tot ce vede. Încearcă să imite”, a mai spus Anda Călin.  (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)