La 54 de ani, Mihaela Tatu se întoarce în televiziune! Cum arată după ce a slăbit 23 de kilograme

Publicat: 09/02/2018 | 15:35

S-a retras din lumina reflectoarelor în urmă cu mulţi ani, dar acum revine în forţă! Mihaela Tatu a bătut palma cu postul tv care a descoperit-o şi care i-a propulsat cariera. Ea va fi parte din echipa "Ferma vedetelor", care debutează pe Pro TV, marţi, 13 februarie, de la ora 20:00.

Mihaela Tatu va fi în cadrul îndrăgitului show de televiziune Mărioara, „negustoarea” fermei, cea care le va aduce concurenţilor produse în fermă, se va târgui cu ei şi le va aduce un pic de confort în fermă. Mihaela Tatu a fost descoperită de Pro TV la începutul anilor 2000, post la care a început să prezinte emisiunea „Viaţa bate filmul”. Transformată complet după ce a slăbit mai bine de 20 de kilograme, Mihaela Tatu este foarte fericită să revină pe sticlă. 

„De ceva vreme aştept inagurarea Fermei vedetelor şi în casele voastre. Acest proiect mi-a adus îndeplinirea uneia dintre dorinţe – aceea de a vedea cum se descurcă oameni dragi mie într-un “autentic” reality-show. Mai mult decât atât, mi-a fost satisfăcut spritul ludic pentru că mi-a dat posibilitatea să mă joc şi să joc un personaj, din perspectiva mea, taaare simpatic. Ceea ce mi-aş dori ar fi să nu care cumva să pierdeţi vreo întâlnire cu Ferma Vedetelor pentru că nicio zi nu seamănă una cu cealaltă. Apoi, sunteţi norocoşi – aveţi posibilitatea să vedeţi vedete în ipostaze inedite, decurcându-se în situaţii limită. Vă aştept să faceţi cunoştinţă cu Mărioara şi să vedeţi cu ochii vostri cât de departe poate ajunge!”, a declarat Mihaela Tatu într-un comunicat de presă.

Aşa a slăbit Mihaela Tatu 23 de kilograme la 54 de ani. În plus, vrea să mai dea jos încă şase: „Eu îmi doresc să trăiesc… indiferent de cât voi trăi, îmi doresc să mor sănătoasă. Este vorba despre respectul pe care îl poţi propriei persoane, despre iubirea şi stima de sine. Tot, tot (n.r.: alimentaţie, sport, masaj). De la ora 7 la ora 9 dimineaţa – sport, dieta e cea pe care o ştim şi masaj o dată, de două ori pe săptămână, chiar de trei, depinde cum am timp. Dacă nu porneşti cu astea trei, nu este ok. Am slăbit 23 – şi mai trebuie… 74…. mai vreau 6, atât (n.r.: să slăbească). Este foarte fain să te simţi utilă în fiecare zi, să zici: «Mă, am făcut ceva pentru cineva astăzi. Am făcut ceva pentru cineva. Am făcut ceva pentru mine». Mă trezesc, mulţumesc că mi s-a mai dat o şansă să învăţ, să experimentez şi să dăruiesc. Punct.”, a declarat vedeta în cadrul unei emisiuni în urmă cu aproape o lună.

După ce a slăbit spectaculos, Mihaela Tatu îi învaţă şi pe alţii cum să preţuiască viaţa. După ce s-a retras din televiziune, ea a devenit speaker motivaţional şi câştigă bani din moderarea diferitelor evenimente: “Ne place să ne uităm în urmă, mai ales când avem amintiri frumoase. Unde mai pui că în “urmă” eram şi noi mai frumoşi. Viaţa este un slalom “de Sisif” căreia dorim să-i dăm sens din momentul în care am înţeles-o. Dar, oare, am înţeles-o cu adevărat? Cât de bine ne ştim pe noi înşine? Azi ne dăm cu părerea despre tot, însă când ţi-ai dat cu părerea TU despre tine însăţi/însuţi?”, este mesajul transmis de Mihaela Tatu pe reţelele de socializare.

Citește și...