La 60 de ani şi-a văzut visul împlinit. A născut o fetiţă, dar soţul ei…

Publicat: 13/10/2017 | 08:28

După 20 de ani de încercări eşuate, tratamente şi speranţe deşarte, o femeie în vârstă de 60 de ani a rămas însărcinată. Era tot ce şi-a dorit, însă fericirea de a-şi strânge în braţe propriul copil i-a fost năruită într-o clipă chiar de soţul ei.

Atifa, o femeie de 60 din Serbia, are o poveste de viaţă absolut dramatică. Timp de 20 de ani, ea şi soţul ei, Serif, s-au chinuit să aibă un copil. La 60 de ani, femeia şi-a văzut visul împlinit. Deşi era la o vârstă înaintată, ea a dus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă, pe care a botezat-o Alina. Ambii părinţi aveau probleme de sănătate. Tatăl suferea de diabet şi avea probleme cardiace, iar mama avea hipertensiune. Cu toate acesteam Atifa era decisă că singura ei grijă este cea mică.

Imediat după ce Atifa a devenit mamă, soţul ei a părăsit-o. Bărbatul s-ar fi răzgândit atunci când a auzit primul plâns al copilului, la maternitate. Serif i-a spus soţiei lui că un copil este prea mult pentru în bătrân şi că nu are răbdare să-l audă plângând. Astfel, Aitifa a fost părăsită de bărbat chiar în ziua în care a născut, potrivit The Sun.

A primit ce a dorit, acum e fericită”, a mărturisit el sec, pentru sursa citată. Bărbatului îi era teamă că micuţa îl va ţine treaz nopţile. Serif a mai spus că nu vrea ca un copil să-i deterioreze sănătatea.

Tatăl Alinei a refuzat să o recunoască pe fetiţă, deci micuţa nu va purta acelaşi nume de familie cu al lui.

Orice s-ar întâmpla, indiferent dacă Serif stă sau pleacă, o să cresc pe Alina cât pot de bine. Voi trăi doar pentru ea. Ştiu că nu va fi uşor, însă cred că sunt mulţi oameni care vor vrea să mă ajute”, a mărturisit femeia.

Recomandarea CIAO.RO