La aproape doi ani și jumătate de când a adus-o pe lume pe fetița ei, a apărut și prima poză cu chipul fiicei lui Jojo

Publicat: 25/04/2019 | 14:28

La aproape doi ani și jumătate de când a adus-o pe lume pe fetița ei, a apărut și prima poză cu chipul fiicei lui Jojo. 

În ciuda faptului că fetița ei are aproape doi ani și jumătate, Jojo a luat decizia de a nu-i arăta chipul fiicei sale. Cel puțin până acum! Actrița le-a făcut însă o surpriză fanilor și a publicat prima poză cu micuța Zora. Fetița este de-a dreptul adorabilă și a cucerit inimile tuturor. (CITEȘTE ȘI: JOJO ÎȘI RECUNOAȘTE DEFECTELE: ”PREA ENERVANTĂ ȘI OBSEDATĂ DE DETALII!”)

După aproape doi ani și jumătate în care micuța Zora era fotografiată din unghiuri în care să nu i se vadă chipul, iată că Jojo și Paul Ipate au arătat-o pe micuță în toată splendoarea ei. Cei trei s-au fotografiat la un spectacol pentru copii, iar fetița este bucățică ruptă din Paul Ipate, dar și din mămica ei.

„Aseară ne-am simțit minunat. Pentru Zora a fost primul spectacol și a fost cuminte și uimită pe tot parcursul lui chiar dacă știa toate cântecele. S-a emoționat atât de tare încât era pur și simplu atentă.A fost însă foarte fericită și a dansat la mine și la Paul Ipate în brațe pe rând. Sunteți minunați și mega talentați! Mă bucur că există astfel de spectacole și distractive dar și pline de momente emoționante pentru copii și părinți”, a scris fericita mămică pe rețelele de socializare.

Prima poză cu chipul fetiței lui Jojo
Citește și...