La întoarcerea în ţară Bianca de la ”Insula iubirii” s-a măritat cu Liviu, dar…au apărut imaginile cu noaptea pasională cu ispita Sorin!

Publicat: 31/07/2017 | 22:24

O scenă pasională de amor a avut loc la ”Insula iubirii”, după ce Bianca, fosta iubită a lui Liviu, a cedat ”ispitei”. Ea nu şi-ar fi dorit să apară pe camere în timpul actului, dar a fost provocată de Sorin şi a acceptat să facă amor cu acesta!

În mai multe rânduri, ispita Sorin a încercat să o ”corupă” pe Bianca şi acum a apelat la argumentul suprem. „Dacă nu vrei, plec! (…). Eu am făcut o criză de gelozie. (…). Stai aici singură şi dormi! (…). Mi-a zis şi mi-a confirmat faptul că vrea şi îşi doreşte să se culce cu mine. Gata, sunt pregătită să mă culc cu tine. Na, s-a dezbrăcat şi s-a întâmplat. (…) Nu îmi bat joc de ea”, a povestit ulterior Sorin”.

Bianca a fost însă deranjată de…lipsa intimităţii. „Ok, m-ai filmat! Mă laşi să-mi termin treaba liniştită! (…). Mă disperau, stăteau acolo la geam şi filmau”, a spus Bianca.

„Nu îmi place de ea! Am făcut-o din orgoliu”, a mărturist Sorin după ce focurile pasiunii s-au stins.

Deşi pe ”Insula Iubirii” Bianca a picat în braţele ispitei Sorin, iar despre Liviu mărturisise în faţa camerelor că ar fi bătut-o, la întoarcerea în ţară Bianca şi Liviu s-au căsătorit.

Citește și...