La mai puțin de două luni de când ocupă această funcție, șeful Poliției Caracal se pensionează

Autor:
Publicat: 18/09/2019 | 18:40
La mai puțin de două luni de când ocupă această funcție, șeful Poliției Caracal se pensionează

La mai puțin de două luni de când ocupă această funcție, șeful Poliției Caracal se pensionează.

Potrivit unor surse oficiale, Costel Ghimiş a depus în urmă cu două zile raportul în vederea pensionării şi îşi va continua activitatea de la conducerea Poliţiei Caracal până la finalul lunii septembrie. Comisarul-şef Costel Ghimiş se află în această funcție din data de 5 august. Înainte, el a fost șeful Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei municipiului Caracal, iar în 2017, timp de câteva luni, a fost şef al Poliţiei Caracal. (CITEȘTE ȘI: RĂSTURNARE DE SITUAȚIE! RAPORT IML FINAL, ÎN CAZUL CARACAL: OASELE GĂSITE ÎN PĂDURE APARȚIN UNEI FETE DE 15-19 ANI, ALTA DECÂT ALEXANDRA MĂCEȘANU!)

La finalul anului 2017, Costeș Ghimiş a încercat să ocupe postul de şef al Poliţiei Caracal prin concurs, însă funcţia a fost obţinută de Nicolae Mirea. Nicolae Mirea a fost înlocuit de la conducerea Poliţiei Caracal la finalul lunii iulie din cauza modului în care a fost gestionat cazul dispariţiei Alexandrei Măceşanu, iar în luna august s-a pensionat.

După dispariţia Alexandrei Măceşanu, la conducerea Poliţiei Caracal şi a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt a urmat un adevărat val de înlocuiri, plecări şi pensionări. (VEZI ȘI: EXCLUSIV! CÂT DE UȘOR SE FAC, DE FAPT, BANII ÎN INDUSTRIA DE VIDEOCHAT? AFLAȚI DETALII ȘI CULISE DIRECT DE LA LIDERII ACESTEI INDUSTRII DE DIVERTISMENT DIN ROMÂNIA ȘI DIN LUME!)