La şapte ani, ridică în picioare invitaţii la nunţi şi botezuri, Povestea Andrei, micuţa artistă din Gorj

Publicat: 20/11/2017 | 16:52

Are doar şapte ani şi face deja senzaţie la nunţi. Fetiţa unor artişti populari din Gorj îşi însoţeşte părinţii la nunţi şi cântă împreună cu ei, spre încântarea invitaţilor.

Andra Maria Zgaibă are doar 7 ani, ridică sala în picioare la nunţi. Ea a venit alături de părinţii săi, cântăreţi de muzică populară în emisiunea lui Măruţă. Sora ei, Lusiana, are şi ea aproape 3 ani iar părinţii speră să le calce şi ea pe urme. ”Şi Andra a mea, că şi eu am o Andra, a început aşa, şi cânta cu părinţii pe la nunţi” i-a spus Măruţă, zâmbind, micuţei artiste

Ea a început, ea a fost cea care ne-a atras atenţia, pur şi simplu repetam cu soţia aşa cum trebuie să facem înainte să mergem la evenimente şi ne-am trezit cu fetiţa că a început să fredoneze, de pe la 3 ani, ţinea măsura, tonul şi am zis să începem să lucrăm puţin cu ea, că este talentată. Am luat-o cu noi la câteva evenimente şi a prins, pentru că e micuţă e talentată, oamenii se bucurăa povestit tatăl Andrei. Familia de artişti sunt de loc din Gorj, comuna Turbura, lângă Filiaşi.

Citește și...