La trei luni de la logodna cu fostul fotbalist, Oana Marica a lovit năucitor! “Bunesa” l-a părăsit pe „Săgeată” şi s-a combinat instant cu un milionar italian!

Publicat: 21/08/2017 | 12:31

Oana Marica şi Marius Niculae s-au despărţit! Asta deşi relaţia lor părea una solidă şi aveau în plan chiar să se căsătorească, după ce s-au logodit în luna mai. ”Bunesa” s-a întors la fostul iubit, Stefano Ricucci. Acesta tocmai a fost eliberat din închisoare după ce a ispăşit o pedeapsă pentru evaziune fiscală.

De altfel, ”Bunesa” a fost în weekend-ul recent încheiat în Italia, unde a petrecut alături de noul iubit clipe de vis.

Marius Niculae o ceruse de soţie pe ”Bunesă”, în Dubai, chiar de ziua ei. Fostul fotbalist a pus la cale un moment extrem de romantic, surprinzând-o total pe brunetă, când i-a oferit un inel de logodnă. Când au urcat în camera, Oana a avut surpriza să vadă că drumul până acolo era presărat cu petale de trandafiri roşii. Când a intrat în camera hotelului nu i-a venit să creadă când a văzut scris tot cu petale de trandafiri: ”Vrei să te măriţi cu mine?”. Bruneta nu a stat mult pe gânduri şi a spus ”Da”! Fericită, şi-a pozat imediat inelul de logodnă şi a dat marea veste, că în curând va deveni doamna Niculae.