La un an de când a fost cerută în căsătorie de Felix Baumgartner, Mihaela Rădulescu a făcut ANUNŢUL! Fanii au luat-o la întrebări

Publicat: 22/10/2017 | 12:45

Mihaela Rădulescu a lăsat pe mulţi mască, după ce a făcut public un mesaj. Vedeta a dezvăluit cum e, de fapt, relaţia cu Felix Baumgartner, după ce mulţi nu le-au dat şanse împreună. După ce au citit postarea, fanii au început să-i adreseze mai multe întrebări vedetei.

Astăzi, cu puţin peste o lună înainte de a se împlini un an de când a fost cerută de soţie, Mihaela Rădulescu a mărturisit că are un motiv de sărbătoare. Prezentatoarea TV şi logodnicul ei, Felix Baumgartner, aniversează trei ani de când se iubesc. Mesajul scurt, dar cuprinzător a fost însoţit de o poză cu cei doi amorezi.

Călătoria a împlinit acum trei ani #thetimeofmylife #happyanniversary @therealfelixbaumgartner #mylove #myman #rocknrolllove, a scris românca în dreptul pozei făcută într-un deşert.

„Doar trei? Păreţi împreună dintotdeauna! La mulţi ani!„, „Mulţi înainte plini de iubire şi momente memorabile!„, „Aniversare fericită! La mulţi ani împreună„, „În deşert?” sunt doar patru dintre sutele de urări pe care fanii le-au făcut celor doi logodnici.

Citește și...