Larisa Iordache este din nou singură. Sexy-gimnasta, părăsită de iubit la doar trei luni de la logodna. FOTO

Autor:
Publicat: 26/05/2020 | 17:22

Larisa Iordache, una dintre cele mai sexy gimnaste ale României, s-a despărţit de Victor Simion, cu care se logodise acum trei luni. Relația lor a evoluat rapid și s-a terminat la fel de repede.

Cei doi îndrăgostiți își anunțasere logodna din februarie luând pe toată lumea prin surprindere. Victor Simion a dispărut din viața Larisei Iordache, iar gimnasta a rămas din nou singură. Cei doi au decis să nu mai țină legătura și s-au șters de pe conturile de socializare.

Larisa Iordache, apropiată de fostul ei iubit

Deși s-au despărțit în urmă cu mai puțin de un an, Larisa Iordache a rămas apropiată Roland Modoran, de care s-a despărţit în 2019, înainte să-l cunoască pe Victor Simion.

„Ne-am despărțit în iarnă, acum suntem foarte buni amici, ne comportăm ca doi oameni normali. A trecut ceva vreme, mă bucur că am putut să rămânem în relații foarte apropiate. Roland este gimnast, suntem toți o echipă și tot timpul când ieșim, ne înțelegem.

Ieșim în gașcă tot timpul, fete, băieți de la gimnastică, încercăm să ne ținem aproape. Eu și Roland ne întâlnim aproape zilnic, ieșim cu aceiași prieteni, avem puncte comune, nu aveam de ce să ne războim. Nu mergea totul chiar atât de ok și am zis decât să mai treacă o perioadă de timp și să nu ne înțelegem și să nu fie ok între noi, mai bine acum decât mai încolo”, a declarat Larisa Iordache.

Cariera impresionantă a Larisei

La doar 23 de ani, Larisa Iordache are în palmares 12 medalii europene, 4 mondiale și una olimpică, un bronz la Olimpiada de la Londra. Larisa s-a antrenat la Colegiul Național Sportiv „Cetate Deva”, iar mai apoi a ajuns la lotul olimpic de la Izvorani. Începând din luna februarie 2019, sportiva se antrenează alături de celebrii tehnicieni Octavian Bellu și Mariana Bitang.