LAURA BRETAN, apel pe Facebook:,,Vă rog să mă ajutaţi…‘’

Publicat: 27/05/2017 | 18:48

Laura Bretan este fetiţa minune care a concurat în emisiunea ‘’Românii au talent’’ 2016! Laura Bretan a oferit un moment spectaculos prin vocea sa, a interpretat „O mio babbino caro” şi de la primele acorduri, juriul s-a ridicat în picioare, uimit de calităţile vocale ale fetiţei de 13 ani.

Câştigătoarea de la ,,Românii au talent‘’ a postat pe pagina sa de Facebook un anunţ, în care îi roagă pe prietenii virtuali să o ajute pentru a-i transmite un mesaj mamei sale, cu ocazia zilei sale de naştere. ,,Vă rog să mă ajutaţi să îi urez mamei mele un fericit LA MULŢI ANI! Te iubesc, mami!’’, a scris adolescenta pe pagina sa de Facebook.

 

Laura este cântăreaţă de operă, care poate aborda însă toate genurile muzicale, de la Opera, la melodii de muzică uşoară ale unor artişti precum Celine Dion sau Josh Groban. Printre televiziunile care au realizat reportaje despre viaţa si talentul ei sunt televiziunile ABC 7 şi CBS din Chicago. În studio sau în platourile de televiziune, fetiţa a vorbit despre talentul ei uimitor şi performanţa la care a ajuns în prezent. Si le-a oferit americanilor o lecţie supremă de talent!

Citește și...