Laurențiu Reghecampf a slăbit 15 kilograme într-un timp record, fără dietă! A dezvăluit secretul: “Am tăiat din alimentație…“

Autor: Anca Toma
Publicat: 22/06/2018 | 19:18

Laurențiu Reghecampf cântărește cu 15 kilograme mai puțin și se simte foarte bine. Antrenorul de fotbal a declarat că nu a ținut nici o dietă, însă face foarte mult sport, a ajuns să stea în sala de forță aproximativ două ore. Bineînțeles, și probelemele din ultima perioadă, respectiv moartea tatălui său și a mamei Anamariei Prodan, i-au tăiat pofta de mâncare.

Prin disciplină. Nu mai mănânc mult, fac sport și mă simt bine. Am avut și o perioadă mai grea. A murit tata, dar și mama Anei. Nu am făcut nicio dietă, nimic special. Am tăiat doar anumite lucruri din alimentație. Am dat jos 15 kilograme. Și-am ajuns de la 20 de minute de sport să fac antrenamente de două ore. Sunt cel mai bun. Îi bat pe toți, a explicat Laurențiu Reghecampf, pentru gsp.ro.

 “Familia mea va fi bine când eu sunt bine ca antrenor. Deci n-am cum să aleg așa. Eu gândesc profesional și nu mă interesează că un fotbalist este sau nu jucătorul Anei. Noi n-avem subiecte de genul ăsta în casă, ba mai mult, ne certăm pe subiectele astea. Eu de multe ori nu-i dau dreptate Anei și niciodată nu o să mă influnețeze în rău, ci doar în bine! Noi din punctul ăsta de vedere suntem foarte uniți și avem niște reguli foarte stricte, a declarat Laurențiu Reghecampf, după ce a fost întrebat dacă soția lui îl influențează în vreun fel atunci când alege un jucător de fotbal.

Citește și...