Laurette, gafa anului 2019. A purtat pantofi prea mici la o petrecere, iar un deget i-a rămas pe afară

Publicat: 26/06/2019 | 14:33

Laurette s-a numărat printre invitații prezenți la un eveniment monden, care a avut loc zilele trecute în București. Modelul de ciocolată a făcut o gafă uriașă când a decis să își ia o anumită pereche de pantofi. Și asta pentru că încălțămintea era cu un număr mai mic decât poartă vedeta, astfel că un deget i-a rămas pe afară.

Citește și: Laurette, ipostază de infarct! Mulatra s-a pozat complet goală

Laurette, gafa anului 2019 la o petrecere

Laurette și-a făcut apariția la o petrecere care a avut loc de curând într-o rochie cu paiete galbene la care și-a pus pantofi stiletto nude. Aceștia erau vizibil mai mici decât mărimea pe care o poartă, de fapt, vedeta, iar degetul mic i-a rămas pe afară. În cadrul interviului oferit pentru emisiunea lui Cătălin Măruță, ea a mărturisit că își caută un nou iubit: își dorește să fie de culoare.

“Săraca fată… tot singură sunt. Vreau să schimb ceva în viața mea și… îmi doresc un iubit negru, negru! Uite așa: ca tricoul tău, să pun mâna așa pe el, să simt… Să schimb tot! Să fie așa ca mine (n.r.: de culoare). Negrii sunt cu talent, cu talent adevărat, nu așa… au un talent! Am văzut, am testat”, a dezvăluit Laurette în cadrul emisiunii “La Măruță”.

Citește și: Laurette are probleme grave cu silicoanele, dar refuză să le scoată: ”Cum să nu merg eu să-mi arăt sânii la plajă?”

Laurette are o fiică dintr-o relație anterioară

Laurette Atindehou este un cunoscut model din România. Vedeta are o fetiță Serena dintr-o relație pe care a avut-o acum aproape 10 ani. Focoasa mulatră a fost căsătorită cu Ciprian Nistor, de care a divorțat în anul 2018. Cei doi s-au cununat în închisoare, afaceristul fiind după gratii în urma unei condamnări.

Citește și...