Laurette nu mai divorțează? Anunțul pe care l-a făcut: “E o tensiune foarte mare, sunt o femeie greu de stăpânit“

Publicat: 13/03/2018 | 08:47

Laurette nu trece printr-o perioadă tocmai bună, este în plin divorț cu soțul ei, care se află în închisoare. Vedeta a mărturisit că toată situația este una tensionată și nu poate da un răspuns concret despre divorț, însă este cert faptul că nu poate sta în casă, liniștită pe a-și aștepta soțul.

„Eu rămân ataşată. Am vorbit, dar nu am fost eu cea care a băgat divorţ. El a făcut asta şi asta se va întâmpla luna viitoare pe data de 4, la primul termen. El a băgat divorţ, dar la o săptămână m-a sunat şi a încercat să ne împăcăm. El poate spune că nu este de acord, acum vorbesc la modul general. Eu vreau să ajung până la primul termen şi o să vedem. E foarte greu de ambele părţi şi e o tensiune foarte mare. Amândoi am făcut, la început a fost ceva foarte frumos. Încet, încet a devenit o tensiune. A avut pretenţia să stau în casă până la un moment dat, dar nu am mai rezistat. Eu sunt Capricorn şi sunt o femeie greu de stăpânit. Asta mă şi macină un pic. De când m-am căsătorit, primul lucru pe care îl fac este să-mi facă poze şi să mă dea pe prima pagina. Adevărul e că nu mi-am făcut iubit. Sunt singură. Dacă aş face aşa ceva, m-aş despărţi de soţul meu, aş divorţa şi apoi”, a mărturisit Laurette.

Soțul ei este în închisoare

Se pare însă că Ciprian Nistor, care se află încarcerat la penitenciarul Gherla, este decis să încheie căsnicia cu fotomodelul din cauza acestuia. Fostul om de afaceri ar fi cerut audiera ”la secret”.

”În ultima perioadă de timp, între noi, soţii, au apărut neînţelegeri, fapt ce a generat şi întreţinut o stare tensionată, generată de pârâtă, care a profitat de atitudinea mea permisivă şi de starea de deţinere în care mă aflu, pentru a întreţine cu diverse persoane relaţii extraconjugale, unele contra cost. Întrucât comportamentul acesteia mi-a fost adus la cunoştinţă de rude şi prieteni, am apelat la o societate de detectivi pentru a-mi fi certă situaţia de fapt. Urmează să depun la dosarul cauzei Raportul întocmit de aceştia, imediat ce voi intra în posesia lui. Considerând că relatiile conjugale sunt deteriorate grav şi ireversibil, am luat decizia de a pune capăt acestei căsătorii prin divorţ”, scrie în motivarea cererii de divorţ pe care Ciprian Nistor a depus-o.

Citește și...