Laurette, resemnată! Mesajul emoţionant postat de vedetă: ”Toate suferinţele în viaţă…”

Publicat: 19/11/2017 | 14:44

Laurette nu o duce deloc bine pe plan sentimental. Soţul ei se află la închisoare, iar vedeta nu mai ştie cum să-şi reface viaţa.

Ea a postat un mesaj emoţionant pe pagina sa de socializare, în care explică prin ce a trecut şi ce a învăţat din asta.

”Nu putem prezice întotdeauna ce se poate întâmpla cu noi, dar putem face faţă oricărei situaţii. În astfel de momente încetez să mă mai jelui şi îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru toate lucrurile bune pe care le-a făcut pentru mine, iar toate dificultăţile, dintr-o dată, nu mai par atât de semnificative.

Întotdeauna adopt o atitudine pozitivă faţă de tot şi alung gândurile rele, indiferent de problemele apărute în viaţă.

Toate neplăcerile doar te întăresc

Dumnezeu îţi trimite dificultăţi în viaţă, pentru a te face mai puternic, pentru a te face să crezi şi să fii persistent, dar doar dacă îi permiţi. Toate suferinţele din viaţă au un scop.

Aminteşte-ţi planurile Domnului sunt îndreptate să aducă doar beneficii

Planurile lui Dumnezeu sunt întotdeauna diferite decât cele pe care le-am planificat, dar întotdeauna ne conduc spre ceva mai bun. Trebuie să ai răbdare, învaţă să aştepţi în loc să plănuieşti ceva pentru propriul drum.

Dumnezeu nu te va părăsi niciodată”, a scris Laurette.

Ciprian Nistor, soţul vedetei, a fost mutat în penitenciarul Gherla, din Cluj, după ce în iulie a avut o dispută violentă cu şefii Penitenciarului Jilava unde era închis. Mai mult, bărbatul s-a ales cu o pedeapsă serioasă din cauza comportamentului agresiv, fiind mutat la regim închis.