Lavinia Pîrva, declaraţii-bombă despre nunta secretă: „Invitaţii au ştiut unde vin. Am ales un roz pudrat…”

Publicat: 14/11/2017 | 12:27

La nicio lună după ce s-a aflat că Lavinia Pîrva şi Ştefan Bănică Junior s-au căsătorit în secret, artista a făcut dezvăluiri-bombă despre cea mai frumoasă zi din viaţa lor. Soţia juratului de la "X Factor" a vorbit despre rochia de mireasă, despre ceremonia religioasă, dar şi petrecerea care a avut loc la Balcic, în Bulgaria. Fiecare declaraţie i-a surprins pe prezentatorii Adela Popescu şi Gabriel Coveşeanu.

În cadrul interviului acordat azi, la „Vorbeşte Lumea”, Lavinia Pîrva a spus mai multe secrete despre nunta pe care a făcut-o în secret cu Ştefan Bănică Jr. Printre acestea se numără: ceremonia religioasă a avut loc în ţara noastră, iar petrecerea, în Bulgaria.

„Nu, nu s-a schimbat nimic, normal că a fost un moment emoţionant. Sunt fericită că am trăit un moment superb. (…). Aoleu! Ce să vă spun? E iar o speculaţie de presă… despre ce secret vorbim? Evident că au ştiu, toată lumea a ştiut unde vine. Au fost alături de noi oamenii care într-adevăr contează şi asta ne-am şi dorit. (…). Da, ştiam locul de mai mult timp şi ne-am dorit să se întâmple.  A fost un eveniment pe care, cu siguranţă, nu o să-l uit niciodată. (…).”, a spus soţia lui Ştefan Bănică Junior în cadrul emisiunii „Vorbeşte Lumea”.

Artista a mărturisit că a avut două rochii de mireasă: una mai încărcată, alta mai simplă. În plus, acestea au fost croite de o bună prietenă de-ale sale, care e creatoare de modă, iar ţinuta a fost stil sirenă.

„Rochia a fost făcută de prietena mea – ea a spus că îmi va face rochia de mireasă încă de când eram copile. (…). Am avut două rochii – una dintre ele a fost sirenă, iar alta aproape la fel. (…). Una a fost foarte accesorizată, iar alta mai simplă, pentru că aşa mi-am dorit. (…). Evident că am dansat, da, a fost ca la carte. (…). Am ales un roz pudrat, dar nu vreau să spun  tot. Mereu suntem în luna de miere, am fost plecaţi şi mai plecăm, dar luna asta şi luna viitoare suntem foarte prinşi. El pregăteşte şi concertul de Crăciun. (…). Nu, că nu prea se pupă… Da, categoric, şi a fost destul de greu, pentru că ştii cum e la noi… – s-au uitat în calendar înainte să aleagă data nunţii. (…). Cununia religioasă a fost făcută în România.”, a mai dezvăluit Lavinia Pîrva.

Citește și...