Lavinia si-a marit tariful de cand se iubeste cu Stefan Banica Jr! Vezi aici cat pretinde solista, acum, pentru un concert!

Publicat: 06/11/2013 | 01:03
Lavinia si-a marit tariful de cand se iubeste cu Stefan Banica Jr! Vezi aici cat pretinde solista, acum, pentru un concert!

Bruneta a fost chemata sa cante intr-un club in care mai concertase. Numai ca, atunci cand proprietarii au auzit noul tarif al Laviniei, au ramas cu gura cascata: 1.700 de euro, in loc de 1.000, cat cerea inainte sa se cupleze cu Stefan Banica J.

Lavinia Pîrva

Disparuta de pe piata muzicala de mai bine de un an, Lavinia a revenit fulminant in centrul atentiei, insa nu prin proiectele muzicale, ci prin relatia pe care o are cu Stefan Banica Jr., de aproximativ doua luni.

Lavinia Parva

Cu toate ca nu a rupt topurile muzicale cu vreun nou hit, Lavinia a avut grija sa profite din plin de pe urma mediatizarii de care a avut parte in ultima perioada. Si a reusit.

LAVINIA

De curand, patronii unui club din Alexandria, unde Lavinia a mai concertat in repetate randuri, au invitat-o din nou pe bruneta sa sustina un recital. Iubita lui Stefan Banica Jr a acceptat bucuroasa, insa, surpriza…

Lavinia

I-a anuntat pe organizatori ca tariful ei nu este cel cu care i-a obisnuit, adica 1.000 de euro, ci 1.700, adica aproape dublu. Atunci cand i s-a explicat ca suma este mult prea mare si ca nu i se pot oferi acesti bani, Lavinia a refuzat sa mai negocieze, preferand sa spuna pas, ofertei. 

Claudia Balan

Banner

Citește și...