Le recunoşti? Imagini horror! Cum s-au costumat vedetele de Halloween

Publicat: 31/10/2017 | 11:50

Vedetele s-au întrecut în costume care mai de care mai spectaculoase pentru Halloween. VIP-urile din România s-au deghizat în personaje înfricoşătoare care-ţi dau fiori pe şina spinării.

Şi vedetele noastre au preluat moda de peste Ocean şi s-au costumat de Halloween. Pe 31 octombrie, ele şi-au etalat costumaţiile pe reţelele de socializare şi şi-au „speriat” fanii. De pildă, pe Andreea Esca n-a recunoscut-o nimeni în costumul de vrăjitoare, iar Tuncay Ozturk s-a dechizat într-un demon. „Iadul este gol, toţi diavolii sunt aici”, a scris fostul soţ al Andreei Marin, pe Facebook.

Şi Liviu Guţă şi-a speriat fanii cu o imagine în care pare că a suferit un accident grav sau că a fost bătut cu bestialitate. Manelistul a folosit un program de editare foto pentru a-şi păcăli fanii, care i-au căzut în plasă. Alte vedete au încercat personaje mai puţin înfricoşătoare. De exemplu, Sore, care s-a costumat drept Cleopatra, la o petrecere de Halloween.

Anul acesta, şi Antonia şi-a dorit să fie Cleopatra, o variantă extrem de sexy, cu decolteul la vedere. Dorian Popa şi-a pus lentile albastre, care l-au făcut să pară un personaj din filmele cu vampiri. În schimb, Raluca Bădulescu a optat pentru o perucă roz şi o rochie mulată din latex, fără a se îndepărta de la stilul vestimentar personal.