Legatura pe care Horia Moculescu o pastreaza cu fiul sau sinucigas dincolo de moarte: “Urmeaza sa…”

Publicat: 20/04/2015 | 19:38
Legatura pe care Horia Moculescu o pastreaza cu fiul sau sinucigas dincolo de moarte: “Urmeaza sa…”

Dupa moartea fiului sau, aflat in Germania, singura alinare a lui Horia Moculescu a ramas nepotul sau, in varsta de 16 ani, care locuieste la Berlin, dar si fiica artistului, Nidia.

In 2008, Horia Moculescu primea un telefon care avea sa-i schimbe definitiv viata. Fiul sau din cea de-a trei casnicie, murise. Tanarul a cazut de la etajul cinci al blocului in care locuia. Gurile rele s-au grabit atuncisa afirme ca barbatul in varsta de 32 de ani s-a sinucis.

Horia Moculescu

Horia Moculescu a mers la inceputul anului trecut in Germania, pentru a-si vizita nepotul, pe care nu il mai vazuse de foarte multa vreme. Cei doi au in prezent o legatura stransa, iar compozitorul marturiseste ca isi doreste ca tanarul sa vina in curand in Romania, pentru a petrece mai mult timp cu el.

Horia Moculescu

„Am fost sa-mi vad nepotul din Germania, are 16 ani. Din pacate anul acesta nu am ajuns, dar urmeaza sa merg. Ma gandesc sa il aduc si pe el in Romania, evident. Este bine, a declarat Horia Moculescu in exclusivitate pentru Cancan.Ro.

Citeste si

Fata lui Horia Moculescu a gasit solutia sa se imbogateasca! Vezi ce tarif are ca sa cante la nunti!

Horia Moculescu a vorbit despre moartea fiului sau! Vei ramane uimit cand vei afla cum a trecut peste acest moment!

A avut grave probleme de sanatate

Horia Moculescu

La inceputul anului trecut, la scurt timp dupa sarbatori, maestrul Horia Moculescu a ajuns de urgenta la spital. Fierea i-a dat mari batai de cap, iar medicii au decis sa-l opereze de urgenta. Anul acesta, artistul si-a invatat lectia si tine regim.„Cu sanatatea sunt mai bine, multumesc. Ma ocup strict de proiectele muzicale si de Nidica, care trebuie sa isi dea licenta. Dupa asta e treaba ei ce face. Important e sa termine bine”, a mai adaugat Horia Moculescu.

Livia Lixandru