Legătura uluitoare dintre Magdalena Șerban, criminala de la metrou, și Gheorghe Dincă!

Autor: Keva Iosif
Publicat: 10/08/2019 | 14:06
Legătura uluitoare dintre Magdalena Șerban, criminala de la metrou, și Gheorghe Dincă!

S-a descoperit o coincidență foarte mare între cele două cazuri care au șocat România, ambele date de antecedentele medicale ale autorilor.

Astfel, atât Magdalena Șerban (femeia care a împins o fată pe șinele metroului), cât și Gheorghe Dincă, ambii au avut probleme medicale de natură psihiatrică, în trecut.

În urma investigațiilor realizate de gazetaoltului.ro, s-a intrat în posesia unor documente care au demonstrate că că omul ce a îngrozit o lume întragă cu faptele sale, a avut probleme psihiatrice. Criminalul a fost internat de mai multe ori la secția de Psihiatrie pe urma tulburărilor mentale și de comportament datorite folosirii alcoolului, sindromul de dependență.

La Spitalul Penitenciarului Jilava, în mod paradoxal, conform unor informații de la fața locului, criminalul de la Caracal va fi investigat, cel mai probabil, de către medicul criminalei de la metrou, Magdalena Șerban!

La fel ca Gheorghe Dincă, și Magdalena Șerban a șocat o țară întreagă după ce a împins-o pe șinele metroului pe Alina Ciucu. Tânăra a murit lovită de garnitura de metrou la stația Dristor. Câteva ore mai devreme, criminala de la metrou încercase să arunce pe șine o altă tânără, însă aceasta s-a ținut pe picioare și a supraviețuit.

foto arestare Magdalena Serban
Magdalena Șerban, criminala de la metrou, condamnată la închisoare pe viață

Mi-a venit aşa o răime şi nu mai suportam pe nimeni… era să mă-mpingă ea pe mine apoi… se uita că nu aveam eu stare… am fost eu foarte supărată… avea acelaşi profil cu femeia din Spania – Iuliana – mi se sfârşise toate gândurile, toate dorinţele (…) nu mai aveam dorinţă de a continua”… simţeam o ură faţă de ea: uite cum una ca asta mi-a făcut mie rău” … dacă fac răul ăla va plăti şi Iuliana… să ia poliţia firul acţiunilor”, le-a spus Magdalena Șerban psihiatrilor.

Citește și...