Legături neştiute dintre Stela Popescu şi Cristina Stamate! Mărturisiri dureroase: „Nu mai voia să trăiască, o să regret toată viaţa mea…”

Publicat: 28/11/2017 | 18:34

Stela Popescu şi Cristina Stamate – două mari actriţe ale teatrului din România. Din nefericire, cele două artiste au părăsit această lume la nici măcar o săptămână distanţă una de cealaltă. Puţini au ştiut că între cele două exista o prietenie uriaşă dincolo de scenă. Ele împărţeau aceeaşi cabină de la Teatrul de Revistă "Constantin Tănase", stăteau în aceeaşi cameră atunci când mergeau în turnee, se aşezau pe acelaşi rând în avion şi mergeau împreună la cumpărături.

În cadrul unui interviu, medicul oftalmolog Monica Pop, care e una dintre prietenele Cristinei Stamate, a dezvăluit motivul pentru care ea nu mai voia să lupte pentru viaţă. Regretata artistă suferea de depresie. Vedeta regretă că acum o lună nu a reuşit să o sune înapoi pe celebra actriţă şi regretă că nu a vorbit despre ce îi apăsa sufletul.

Mai mult, Monica Pop a lăsat să se înţeleagă faptul că ştie multe despre suferinţele sufleteşti ale artistei Cristina Stamate.

„Eu ştiu de ce (n.r.: nu mai voia să trăiască), dar nu e cazul să discutăm despre asta. A fost o dată cu fratele ei la mine – pentru nişte probleme oftalmologice şi mi-a povestit nişte lucruri – nu am crezut însă, pentru că până atunci, unde era Cristina Stamate, era râs. (…). În ziua în care s-a întâmplat, când au găsit-o pe Stela Popescu (…) – pentru colegii mei era a doua intervenţie (n.r.: pentru Cristina Stamate), atunci s-a rezolvat, colegii mei i-au pus nişte perfuzii, s-a rezolvat. (…). Să ştiţi că după accidentul acela vascular, era parcă o altă persoană, să ştiţi că avea altă voce – îmi spunea că persoana care era nu era Cristina. (…). În urmă cu o lună, ea m-a sunat, dar eram prinsă cu ceva la cabinet, nu am mai apucat să o sun, nu am mai vorbit – o să regret toată viaţa mea. Nu, nu se temea de singurătate. A avut o dramă personală, fiecare om reacţionează diferit (…), era un om vesel – este cea mai veselă persoană de sex feminin pe care am cunoscut-o. (…). A fost o depresie mixtă, a avut şi acesl accident vascular care nu a fost grav. (…). Era bine fizic, dar nu mai voia… Eu cred că nu a mai vrut (n.r.: să mai trăiască). (…). Am întrebat-o când nu se mai dădea jos: «Cristina, de ce te complaci?».  La început, nu spunea nimic. Ulterior, mi-a spus: Îmi zicea că vorbesc prostii, «Cum are ea o viaţă înainte?» (…). Ea nu a ştiut de Stela Popescu. (…). Operaţia de cord – deci, înainte de a se opera mi-a spus că se temea că nu se mai trezeşte (…).”, a povestit Monica Pop în cadrul emisiunii „Acces Direct”.

În cadrul unui interviu, acordat în această după-amiază, Dan Puican a rememorat ultima discuţie pe care a avut-o cu Stela Popescu despre Cristina Stamate. Fostul soţ al Stelei Popescu a mărturisit că aceasta fusese la buna ei prietenă, Cristina Stamate, la spital în luna iunie.

Citeşte şi: VIDEO / Stela Popescu l-a atacat dur pe Mihai Bendeac, dar şi Cristina Stamate i-a zis câteva cuvinte juratului de la „iUmor”: „Îi mai trebuie un pic de măsură”

„Înainte de a pleca la mare Stela, am invitat-o la noi la masă, la ora 1 – era foarte punctuală. (…). A venit mai târziu, mi-a cerut scuze şi mi-a spus că a fost la spital la Cristina Stamate şi a zis: «Cristina nu se simte deloc bine». A fost ultima dată când am vorbit cu Stela despre Cristina Stamate. (…). A mers la mare la sfârşitul lui iunie şi a stat până la aproape jumătatea lunii septembrie.”, a mărturisit primul soţ al Stelei Popescu.

Citeşte şi: România îşi ia „adio” de la Cristina Stamate! Trupul neînsufleţit al actriţei, depus în foaierul Teatrului de Revistă!

Citește și...