Leo de la Strehaia, din nou alături de Dana Criminala, de Crăciun. Mesajul tranşant al prietenilor: ”Leuţule greşit eşti cu baba….”

Publicat: 25/12/2017 | 18:55

Telenovela dintre Leo de la Strehaia şi ”Dana Criminala” pare să fie fără de sfârşit. După ce s-au despărţit şi s-au împăcat de nenumărate ori, Crăciunul îi aduce din nou împreună. Leo le-a arătat asta fanilor, dar nu toţi au apreciat momentul!

Pentru prietenii săi virtuali şi nu numai, Leo de la Strehaia s-a fotografiat alături de Dana Criminala, cea pe care era gata să o părăsească în vară, dar către toamnă s-au împăcat. La fotografia în care o ţine în braţe, Leo de la Strehaia a scris şi un mesaj adresat amicilor săi. Crăciun fericit tuturor!!!”. Majoritatea i-au răspuns cu urări ”de sezon” dar au existat şi cazuri în care apropiaţii săi au considerat că nu a procedat corect. Sărbătorile Crăciunului şi Anului Nou sa ţi aducă tot ce-i mai bun pe lume, multă iubire, fericire şi prosperitate. Multă sănătate şi un Crăciun minunat alături de cei dragi naşule(…)” Leutule greşit eşti cu baba trebuia să stai cu Anca de această sărbătoare pt că este mama copiilor tăi”.

Citește și...