Leta Ilie a castigat procesul cu Hagi. Vezi de ce nu plateste factura pentru saptamana petrecuta la hotelul “Regelui”

Publicat: 01/07/2013 | 23:00
Leta Ilie a castigat procesul cu Hagi. Vezi de ce nu plateste factura pentru saptamana petrecuta la hotelul “Regelui”

Leta, fosta sotie a fotbalistului Sabin Ilie, a castigat procesul prin care una dintre firmele lui Gheorghe Hagi cerea judecatorilor sa o oblige sa plateasca o datorie de 6.500 de lei.

Leta Ilie a avut castig de cauza in instanta
Leta Ilie a avut castig de cauza in instanta

Fosta nevasta a lui Sabin Ilie a fost chemata in instanta de consilierii juridici ai hotelului lui Hagi din Mamaia, acestia solicitand pretentii care se ridicau la valoarea de 6.500 de lei. Actiunea a fost depusa anul trecut la Judecatoria Constanta cu trei zile inainte ca Hagi sa implineasca 47 de ani.

In plangerea depusa in instanta consilierii juridici ai lui Hagi aratau ca Leta a petrecut o saptamana in hotelul acestuia de patru stele, iar la final a plecat fara sa plateasca.

hagi

Ca o femeie care se respecta, fosta sotie a lui Sabin Ilie a solicitat o camera dubla, la un tarif de aproximativ 250 de euro pe zi. In pret erau incluse micul dejun, accesul la piscina, jacuzzi, sauna si fitness. In replica, Leta a sustinut ca angajatii hotelului i-au lovit masina, motiv pentru care nu are de gand sa plateasca, insa angajatii lui Hagi au negat acest lucru.

De la Judecatoria Constanta procesul s-a mutat la Buftea, iar recent magistratii au dat verdictul. Au respins cererea de chemare in judecata a Letei Ilie ca neintemeiata, insa decizia poate fi atacata cu recurs. (B.G.)