LIDIA BUBLE a dat cărţile pe faţă! A apelat artista la medicul estetician?

Publicat: 06/07/2017 | 11:52

Lidia Buble este o cântăreaţă foarte apreciată şi se bucură de un număr impresionant de fani.Vedeta are o relaţie foarte frumoasă cu Răzvan Simion şi împărtăşeşte multe momente din viaţa lor, cu prietenii virtuali.

Deşi i se reproşează că are nasul prea mare sau că şi-a injectat buzele, Lidia susţine că este sută la sută naturală. Nu am operaţii estetice şi nu mă gândesc la asta. Nu ştiu în viitor, când voi mai îmbătrâni, poate o să fac. Acum sunt foarte mulţumită de cum arăt, chiar dacă se spune că am ceva în buze sau că am nasul prea mare. Sunt naturală sută la sută, a declarat Lidia Buble, potrivit wowbiz.ro

În ultima perioadă Lidia a slăbit destul de mult, însă ea zice că nu se infometează, ba din contră, mănâncă ori de câte ori îi este foame. Încerc să mănânc cât mai sănătos şi fac sport. Nu fac însă foarte multe sacrificii şi nu consum timp pentru asta. Nu mănânc însă orice, pentru că sunt vegetariană şi nu-mi place carnea. Consum doar fructe de mare. Şi, da, mănânc la orice oră. Sunt plecată la concerte şi mi se face foame. Dacă e noapte, am însă grijă să nu mănânc pâine sau paste, ci foarte multă salată, fructe, freshuri. Ieşi ieftin cu mine, a mai precizat Lidia. 

 

Citește și...