Lidia Buble, într-o rochie ieșită din tipare la decernarea premiilor de la Gala Unica 2019. A fost imediat criticată

Publicat: 22/11/2019 | 06:00

Lidia Buble a ales o ținută neispirată pentru ceremonia de decernare a premiilor de la Gala Unica 2019! Carismatica artistă și-a făcut apariția într-o rochie ieșită din tipare, iar unii dintre invidați, dar mai ales fanii au criticat-o imediat.

Citește și: Lidia Buble a spus adevărul despre operațiile estetice: ”Îmi dă o senzualitate aparte!”

Lidia Buble, într-o rochie ieșită din tipare la Gala Unica 2019

Cântăreața Lidia Buble s-a numărat printre invitații care au răspuns: “Prezent!” la  aniversarea  a 22 de ani de când revista Unica a fost lansată în România. Iubita lui Răzvan Simion a respectat dress code-ul serii, respectiv “cocktail – express yourself”, însă… alegerea ținutei nu a fost deloc pe placul multora. Chiar dacă a radiat de fericire și arăta ca pe un podium internațional, vedeta a fost criticată de unii dintre fanii ei.

Citește și: Carmen Brumă, cu zona intimă la vedete pe covorul de la un eveniment. Când s-a întors cu spatele, lumea a amuțit

“Pacat de silueta ta… rochia nu te avantajeaza deloc”, “Daaa… o fata așa tânăra și frumoasa, care arată așa de bine sa poarte o asemenea «rochie». Oare cine o îmbracă… nu cred ca a zis vreodată. Păcat. Când am văzut-o M-a dus gândul la filmele horror cu alea care te bântuie noaptea 🤭” sunt doar două dintre comentariile internauților care i-au spus că nu a fost prea inspirată atunci când a decis să îmbrace această rochie elegantă.

Câteva dintre celebritățile prezente la evenimentul monden din această seară au asistat la un moment mai puțin plăcut: Carmen Brumă a leșinat și a fost dusă de urgență la spital cu o ambulanță.

Lidia Buble, într-o rochie ieșită din tipare la decernarea premiilor de la Gala Unica 2019 © Instagram
Lidia Buble, într-o rochie ieșită din tipare la decernarea premiilor de la Gala Unica 2019 © Instagram
Citește și...