Din păcate, e adevărat! Ce diagnostic crunt a primit Liviu Dragnea de la medicii spitalului unde fusese internat ieri

Publicat: 17/03/2019 | 13:23
Din păcate, e adevărat! Ce diagnostic crunt a primit Liviu Dragnea de la medicii spitalului unde fusese internat ieri

Liviu Dragnea ar fi trebuit să se prezinte, luni, la ICCJ în procesul privind angajările la Protecţia Copilului Teleorman. Dar diagnosticul medicilor nu va mai permite desfășurarea scenariului inițial.

Liviu Dragnea are dublă hernie de disc şi va rămâne internat pentru câteva zile

„Aseară ne-a anunţat că medicii au stabilit că trebuie să rămână internat pentru câteva zile. În cursul zilei de astăzi (duminică – n.red.) vor face analize suplimentare pentru a stabili dacă este nevoie de analize suplimentare sau nu. Medicii nu exclud varianta unei intervenţii chirurgicale. I-au reproşat că în ultimele săptămâni a mers cu această problemă, rezistând la durere”, a spus Codrin Ştefănescu, la Antena3.

Probleme de sănătate pentru liderul PSD

Liviu Dragnea se confruntă cu mari probleme de sănătate. Surse social-democrate citate de România TV au declarat că imediat după conferinţa de presă pe care liderul PSD a susţinut-o la Organizaţia PSD Ilfov acesta a plecat la spital pentru că acuza dureri mari de spate. După cum s-a putut vedea din imaginile dfuzate de presă, sâmbătă, de la Snagov, Liviu Dragnea se deplasează cu dificultate.

Codrin Ștefănescu a confirmat că Dragnea abia mai putea să stea în picioare. „Efectiv nu a mai putut sta în picioare din cauza durerilor de spate care persistă de mai multă vreme. Ele s-au acutizat în ultimele zile din cauza turneului național. La insistențele mele și ale lui Mircea Drăghici a plecat de urgență la un spital din București pentru a-și face un RMN. În funcție de rezultatul acestei analize, vom vedea ce e de făcut”, a spus Codrin Ștefănescu, pentru ştiripesurse.ro.

Citește și...