Liviu Guţă, dărâmat de vestea că Denisa Manelista este grav bolnavă: ”Ultima dată când m-am văzut cu ea, era…”

Publicat: 25/04/2017 | 12:47
Liviu Guţă, dărâmat de vestea că Denisa Manelista este grav bolnavă: ”Ultima dată când m-am văzut cu ea, era…”

Liviu Guţă este dărâmat de vestea că Denisa Manelista suferă de aceeaşi boală care i-a adus sfârşitul Ilenei Ciuculete. Artistul a dezvăluit cum arăta tânăra la ultima lor întâlnire, când au filmat împreună pentru petrecerea de Revelion.

Vestea că Denisa Manelista suferă de aceeaşi boală care i-a adus sfârşitul Ilenei Ciuculete a fost un adevărat şoc pentru toată breasla maneliştilor. Liviu Guţă i-a transmis blondei gândurile lui bune şi a mărturisit că nu-i vine să creadă.

Artistul a spus că s-a întâlnit cu Denisa la filmările pentru petrecerea de Revelion, iar atunci nu părea deloc bolnavă şi arăta chiar foarte bine.

”Ultima dată când m-am văzut cu ea, era bine, nu arăta bolnavă. Noi am filmat împreună pentru Revelion, dar nu părea bolnavă. Eu vreau să se facă bine. Doamne fereşte, nu mi-a venit să cred atunci când mi-a spus soţia mea. Am încercat să dau de ea, să văd dacă e adevărat. M-am gândit că poate e o farsă, o glumă proastă ceva. Sper să se facă bine”, a declarat Liviu Guţă pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România.

Citește și...