LIVIU GUŢĂ şi-a arătat abdomenul, după ce a reuşit să slăbească 14 kilograme! Artistul a lăsat pe toată lumea cu gura căscată:,,Am dat de pătrăţele…‘’

Publicat: 02/06/2017 | 09:41

Liviu Guţă a decis să facă o schimbare la aspectul lui fizic, după ce s-a uitat la nişte fotografii şi a văzut că într-adevăr se îngrăşase foarte mult. Artistul s-a pus pe slăbit şi a reuşit să dea jos 14 kilograme în doar două săptămâni.

Ba chiar mai mult decât atât, cântăreţul îşi doreşte foarte tare să ajună la pătrăţele şi şi-a modificat o fotografie în photoshop, pe care a postat-o pe pagina lui de Instagram. ,,Asta înseamnă ambiţie ‼ Am dat de pătrăţele ….Am crezut ca nu le mai am, dar le-am găsit!!!’’, a scris Liviu. Fanii au gustat gluma pe care cântăreţul de manele a făcut-o:,,Ţine-le acolo să nu mai plece”.

Liviu Guţă şi-a arătat abdomenul după ce a slăbit.
Liviu Guţă şi-a arătat abdomenul după ce a slăbit.

Bărbatul a povestit cum a slăbit şi ce dietă i-a recomandat nutriţionistul. ”Am fost la nutriţionistul meu şi mi-a dat o dietă foarte bună. M-am văzut pe o filmare şi pur şi simplu m-am speriat. Porcul e pui pe lângă mine. Mi-a dat o dietă personalizată. Timp de 3 săptămâni mănânc aceeaşi chestie: dimineaţa – o cafea fără zahăr şi fără lapte; la ora 10:00 – un ou fiert, cleios, un castravete, un ardei gras mare şi cam atât; la 14:00 – un peşte la grătar (şalău, cod) cu salată verde cu lămâie şi la ora 18:00 – o mămăligă cu brânză de vaci. Între mese mai poţi mânca un măr sau o pară. Am slăbit 14 kg în 2 săptămâni. Nu aveţi voie să mâncaţi nici măcar gumă. Apă plată cât cuprinde. Nimic acidulat şi nici alcool. M-am îngrăşat două kilograme pentru că de vineri până azi am cântat şi nu m-am putut abţine. Vreau să ajung la 72 de kg, iar acum am 90 de kg. Mă simt sănătos tun. Mă simt regenerat, ficat, tot. Să nu mănânci până te doare burta, trebuie să mănânci să te saturi. Unii dintre colegii mei ajung slabi, anorexici. S-au dus să-şi taie stomacul. Eu vreau să slăbesc ca să ajung să mă simt şi eu bine în pielea mea”, a declarat Liviu Guţă..