Liviu Puştiu’, gestul pe care îl va face pentru Denisa:,,În memoria ei…’’

Publicat: 25/07/2017 | 13:48

Liviu Puştiu’ este unul dintre colegii Denisei care o cunoştea destul de bine, de când era micuţă. Bărbatul, la fel ca toată lumea, este şocat de ceea ce a păţit artista şi cât de repede s-a stins din viaţă.

Artistul a declarat chiar în ziua înmormântării Denisei că urma să facă nişte piese cu ea şi că va scoate una în memoria ei. ,,Am aflat de problemele ei de sănătate exact când a aflat toată lumea. Chiar aveam în plan să facem piese împreună, în toamnă. Era un copil cu bun simţ, cu o educaţie frumoasă, nu s-a certat cu nimeni în viaţa ei. Nu am auzit nici o vorbă urâtă despre ea. Ultima dată am vorbit cu ea în februarie şi era foarte bine, nu dădea semne de boală.  O să scot cu siguranţă o piesă în memoria ei’’, a declarat Liviu Puştiu.

Denisa s-a stins din viaţă la 27 de ani, în urma unei bătălii cumplite, ce a durat cinci luni, cu boala teribilă de care a suferit, cancer de ficat. (CITEŞTE ŞI: Coincidenţa care îţi face pielea de găină. A răpus-o aceeaşi boală şi tot la 27 de ani ca şi…)

 

Citește și...