Liviu Vârciu a ajuns la familia fostei sale soții: ”Dintotdeauna ai fost adoratul nostru!”

Publicat: 12/07/2018 | 18:22

Face ce face, dar Liviu Vârciu nu poate scăpa de trecut! În cadrul emisiunii ”Poftiți pe la noi” el a ajuns, din greșeală, la familia fostei sale soții. (Promotiile zilei la monitoare)

În cadrul emisiunii ”Poftiți pe la noi”, Liviu Vârciu a avut parte de surpriza vieții sale. Împreună cu Iuliana Luciu și Jean de la Craiova, Liviu a mers în sat să facă rost de cartofi, ouă și brânză. Pe drum însă l-a oprit o localnică care era chiar mătușa fostei sale soții.

”Oricum ești adoratul nostru. Dintotdeauna ai fost adoratul nostru! Ce contează? N-am fost al cui trebuia. Pentru noi, ai rămas nepotul nostru.”, a mărturisit mătușa fostei soții a lui Liviu Vârciu.

Liviu a rămas blocat pentru câteva secunde când a văzut că a nimerit chiar în familia fostei sale soții.

”Am nimerit la mătușă-mea și la unchiu-miu, oameni pe care nu i-am văzut în viața mea. Dar ce crezi? Sunt neamuri cu mine. Pestriți, dar neamuri cu mine.”, a mărturisit Liviu Vârciu.

Liviu s-a bucurat să-și vadă ”rudele”

Liviu Vârciu s-a bucurat totuți să-și vadă fostele rude. Nu de alta, dar au fost niște oameni cumsecade și le-au dat celor trei brânză, ouă și cartofi.

”M-am bucurat c-au fost oameni cu noi. Universul a vrut să-mi transmită că uite, oricât de departe ai fugi tot de împiedici de un pestriț. Oare în partea cealaltă s-a întâmplat la fel? Să se împiedice și ea de un Vârciu?”, a mai spus Liviu Vârciu. (Cele mai bune oferte laptopuri)

Citește și...