LIVIU VÂRCIU a făcut anunţul bombă, cu doar câteva luni înainte să devină tătic pentru a doua oară! „O să avem patru împreună!”

Publicat: 15/08/2017 | 11:59

Anda Călin este însărcinată, iar Liviu Vârciu va deveni tătic pentru a doua oară. Artistul are, deja, o fiică dintr-o relaţie anterioară. Carmina are 15 ani, a absolvit o şcoală generală din Arad, a trecut cu brio şi se pregăteşte să vină la Bucureşti, unde va face liceul.

Deşi este extrem de mândru de faptul că va avea două fiice, Liviu Vârciu este decis să nu se oprească aici! Nu vrea în ruptul capului să se însoare cu Anda Călin, dar îşi doreşte ca femeia iubită să îi mai dăruiască încă un copil, musai băiat. Vârciu a mărturisit tot chiar în emisiune, lăsându-l mască pe Pepe, care nu a rezistat şi i-a replicat: „O să avem patru împreună!”.

„Sunt foarte fericit, pentru că fii-mea a venit la mine de-o săptămână. Şi trebuie să-i caut şcoală, că o să stea la mine în Bucureşti. Într-o lună, îmi vine şi cealaltă fetiţă. În nouă luni mă apuc iar de dat la… de dat la… noroc, mă rog la soartă ca să vină şi un băiat. Adică, am zis că nu mă las până când nu o să fac şi un băiat!”, a declarat Liviu Vârciu la TV.

Citește și...